Keto Black Premium, goljufije? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Keto Black Premium je posebej razvita mešanica sestavin, namenjena podpori ketogene diete in podpiranju procesa izgorevanja maščobnega tkiva v telesu. Vsebuje visoko koncentracijo maščob, nizko vsebnost ogljikovih hidratov in zmerno količino beljakovin, ki pomagajo spraviti telo v stanje ketoze in spodbujajo izgubo nepotrebnih kilogramov.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Kaj je Keto 2.0?

Ketogena dieta ali keto dieta je načrt prehranjevanja z visoko vsebnostjo maščob in nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov, ki pomaga pri zdravljenju določenih zdravstvenih stanj in izgubi teže. Obstoječa različica keto diete je keto 2.0.

Kot manj stroga različica tradicionalne keto diete je keto 2.0 verjetno zasnovan tako, da poveča dolgoročno spoštovanje in izboljša zdravju hrano, ki jo jeste. Uradno objavljenih smernic za keto 2.0 ni. Kljub temu so nekateri ljudje na dieti razumeli, da ima keto 2.0 naslednje omejitve makrohranil: 50 % maščob, 30 % beljakovin in 20 % ogljikovih hidratov.

To razmerje je nižje pri maščobah in višje pri ogljikovih hidratih v primerjavi s tradicionalno keto dieto. Keto 2.0 poudarja tudi vitkejše vire beljakovin, kot so ribe namesto zrezkov, in rastlinske maščobe namesto živalskih maščob, kot je ekstra deviško oljčno olje namesto masla. Tukaj je tisto, kar morate vedeti. 

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Kaj je Keto

Kakšna je razlika med Keto 2.0 in Keto?

Tako keto 2.0 kot tradicionalna keto dieta temeljita na istem temelju: povečajte količino maščob, ohranite zmerne količine beljakovin in  omejite ogljikove hidrate  . Vendar pa imata tradicionalna prehrana in njena protipostavka več ključnih razlik.

Keto 2.0 omogoča več ogljikovih hidratov

20-odstotna omejitev ogljikovih hidratov Keto 2.0 omogoča približno 100 gramov (g) ogljikovih hidratov na 2000 skupnih kalorij na dan. Ta omejitev omogoča večji vnos ključnih hranil, ki jih najdemo v rastlinski hrani, vključno s prehranskimi vlakninami, pa tudi številnimi vitamini in minerali,  Whitney Linsenmeyer, PhD, RD, LD  , docentka, Univerza Saint Louis, Oddelek za prehrano in dietetiko in tiskovna predstavnica Akademije Prehrana in dietetika, za  Health  .

Redna keto dieta je sestavljena iz 90 % maščob, 8 % beljakovin in 2 % ogljikovih hidratov. Nekatere različice nakazujejo povprečno 70-80 % maščob, 10-20 % beljakovin in 5-10 % ogljikovih hidratov. 2

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Keto 2.0 se bolj osredotoča na izbiro prehrane

Višja meja ogljikovih hidratov v Keto 2.0 omogoča večji vnos zdravju varnega sadja, zelenjave,  polnozrnatih žit  in stročnic. Ta živila so osnova sredozemske prehrane, vzorca prehranjevanja, za katerega se je izkazalo, da se bori proti debelosti in pomaga preprečevati kronične bolezni, vključno s srčnimi boleznimi in sladkorno boleznijo tipa 2. 3

„Tradicionalna ketogena dieta močno omejuje živila, ki se redno priporočajo za krepitev zdravja,“ je dejal Linsenmeyer. Omejitev ogljikovih hidratov pri tradicionalni keto dieti otežuje ali celo onemogoča uživanje priporočene dnevne količine sadja, zelenjave in polnozrnatih žit.

Kaj je Keto Black in čemu je namenjen?

Prašek za hujšanje Keto Black je posebna formula, ustvarjena za podporo hujšanju in doseganje stanja ketoze. Običajno vsebuje kombinacijo kakovostnih maščob, majhnih količin ogljikovih hidratov in zmernih količin beljakovin, ki pomagajo telesu preklopiti na uporabo maščob kot glavnega vira energije. Redna uporaba Keto Black prahu v kombinaciji s pravilno prehrano in telesno aktivnostjo vam omogoča izboljšanje splošnega zdravja in izgubo teže.

Predvidena uporaba

Puder za hujšanje Keto Black priporočamo za naslednje aplikacije:

 • Pri ketogeni dieti: Keto Black pomaga vzdrževati stanje ketoze, ko začne telo kot glavni vir energije uporabljati maščobe namesto ogljikovih hidratov. Zato ga je treba uporabljati, ko sledite ketogeni dieti in poskušate čim bolj omejiti vnos ogljikovih hidratov.
 • Pri hujšanju in hujšanju: Keto Black powder je lahko koristno orodje pri doseganju vaših ciljev glede izgube teže. Zahvaljujoč razviti formuli pomaga zmanjšati apetit, pospeši presnovo in poveča izgorevanje maščob, kar lahko prispeva k učinkovitejšemu in hitrejšemu hujšanju.

Kako Keto Black deluje?

Keto Black puder za hujšanje deluje zahvaljujoč posebej razviti formuli, ki podpira proces ketoze in spodbuja izgorevanje maščobnega tkiva v telesu. Glavni mehanizmi delovanja Keto Black so:

 • Indukcija ketoze: Keto Black vsebuje malo ogljikovih hidratov in veliko maščob, kar pomaga telesu preklopiti na ketonsko gorivo namesto na glukozo. Ob pomanjkanju ogljikovih hidratov v prehrani telo začne razgrajevati maščobe v ketone, ki postanejo glavni vir energije za celice. To stanje, imenovano ketoza, spodbuja učinkovito izgorevanje maščob in vam pomaga pri hujšanju.
 • Zmanjšan apetit: Keto Black Powder vsebuje sestavine, kot so vlaknine in beljakovine, ki lahko spodbujajo sitost in zmanjšajo apetit. To lahko pomaga nadzorovati vaš vnos hrane in zmanjša vnos kalorij, kar posledično prispeva k izgubi teže.

Ne smemo pozabiti, da se lahko učinkovitost in rezultati uporabe pudra za hujšanje Keto Black razlikujejo glede na posamezne lastnosti in pravilno uporabo.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

keto črna

Keto Black sestavine (sestava)

 • Beta-hidroksibutirat (BHB): Raziskave kažejo, da lahko BHB pomaga pri spodbujanju ketoze in povečanju ravni ketonov v telesu.
 • Kokosovo olje : Kokosovo olje vsebuje trigliceride srednjega razreda (MLT), ki lahko podpirajo proces ketoze in vzdržujejo raven energije.
 • Ketonske soli: Ketonske soli lahko pomagajo povečati raven ketonov v telesu in zagotavljajo dodaten vir energije.
 • Vlaknine: Vlaknine lahko pomagajo izboljšati prebavo, ohranjajo občutek sitosti in spodbujajo pravilno delovanje črevesja.
 • Beljakovine : Beljakovine lahko pomagajo ohranjati sitost in mišično maso med hujšanjem.

Nevarnosti, učinkovitost, prednosti Keto Black

Prašek za hujšanje Keto Black lahko zagotovi naslednje prednosti

 • Podpora ketozi: KetoBlack pomaga stimulirati in vzdrževati stanje ketoze v telesu. Pri ketozi začne telo kot glavni vir energije namesto ogljikovih hidratov uporabljati maščobe. To lahko spodbuja učinkovito izgorevanje maščob in vam pomaga doseči cilje glede izgube teže.
 • Povečano izgorevanje maščobe: Zaradi svoje sestave lahko Keto Black prah spodbudi metabolizem in poveča proces izgorevanja maščob v telesu. To lahko pomaga pospešiti hujšanje in zmanjšanje obsega.
 • Zmanjšan apetit: Nekatere sestavine KetoBlack, kot so vlaknine in beljakovine, lahko pomagajo povečati sitost in nadzorovati apetit. Tako boste zmanjšali vnos kalorij in se boste lažje držali načrta hujšanja.
 • Podpora ravni energije: Ketonska telesa, ki nastanejo kot posledica ketoze, lahko zagotovijo dodaten vir energije za telo. KetoBlack pomaga ohranjati raven energije tudi pri zmanjšanem vnosu ogljikovih hidratov.
 • Povečajte vaš metabolizem: Sestava KetoBlack prahu lahko pomaga povečati celotno presnovo vašega telesa, kar lahko izboljša vašo stopnjo izgorevanja kalorij in pospeši vaš proces hujšanja.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

keto črna

Keto Black način uporabe, letak, navodila

V skladu z navodili in navodilom za uporabo so spodaj navedene kontraindikacije, neželeni učinki, način uporabe in shranjevanja zdravila.

Kontraindikacije

Pred uporabo pudra za hujšanje Keto Black morate upoštevati naslednje možne kontraindikacije:

 • Sladkorna bolezen: Keto Black Powder lahko vpliva na raven glukoze v krvi.
 • Težave z ledvicami: Ketogena dietna hrana lahko preobremeni ledvice.
 • Individualna intoleranca: Nekateri ljudje imajo lahko individualno intoleranco za nekatere sestavine Keto Black powder.

Stranski učinki

Pri uporabi pudra za hujšanje Keto Black so možni naslednji neželeni učinki:

 • Keto-gripa: nekateri ljudje lahko doživijo tako imenovano „keto-gripo“, ko vstopijo v ketozo. To stanje lahko spremljajo simptomi, kot so utrujenost, glavobol, razdražljivost, zaspanost in težave s koncentracijo. Ti simptomi so običajno začasni in lahko izzvenijo, ko se vaše telo prilagodi na ketozo.
 • Prebavne težave: Nekateri ljudje imajo lahko prebavne težave, kot so driska, zaprtje, zgaga ali razdražen želodec. To je lahko posledica sprememb v prehrani, vključno s povečanim vnosom maščob in spremembami v sestavi hrane.
 • Pomanjkanje določenih hranilnih snovi: Zaradi omejenega vnosa ogljikovih hidratov so lahko nekatere hranilne snovi premalo prisotne v prehrani. Na primer, na ketogeni dieti lahko omejite zelenjavo in sadje, bogato z vitamini in minerali. Zato je pomembno, da poskrbimo za ustrezno preskrbo z vsemi bistvenimi hranili ali po potrebi uživamo dodatne dodatke.
 • Učinki na splošno zdravje: V posameznih primerih in pri nekaterih ljudeh lahko Keto Black prah vpliva na splošno zdravje, kot so raven energije, spanje, čustveno stanje itd.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Kako uporabljati, kako jemati

Za učinkovito uporabo pudra za hujšanje KetoBlack upoštevajte priporočila proizvajalca. Tukaj so splošna priporočila:

 1. Začnite z majhnim odmerkom: Ko Keto Black Powder uporabljate prvič, je priporočljivo začeti z majhnim odmerkom, ki je naveden na embalaži. Tako se bo vaše telo navadilo na nov izdelek in ocenilo njegovo toleranco.
 2. Prašek zmešajte s tekočino: Priporočeno količino praška Keto Black raztopite v zadostni količini vode ali druge tekočine z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov. Dobro premešajte, da zagotovite enakomerno porazdelitev praška.
 3. Vzemite po navodilih: Upoštevajte navodila proizvajalca glede pogostosti in časa jemanja praška. Na splošno je priporočljivo jemati Keto Black enkrat ali dvakrat na dan, odvisno od vaših individualnih potreb.
 4. Sledite ketogeni dieti: Za najboljše rezultate je priporočljivo slediti ketogeni dieti v kombinaciji z jemanjem Keto Black powder. Omejite vnos ogljikovih hidratov in povečajte vnos zdravih maščob ter zmernih količin beljakovin.
 5. Ohranite raven hidracije: Ko jemljete Keto Black Powder, je pomembno, da čez dan popijete dovolj vode. To bo pomagalo vzdrževati raven hidracije in splošno zdravje.

Rezultat uporabe Keto Black

Rezultati uporabe Keto Black se lahko razlikujejo glede na osebnost vsakega posameznika. Tukaj je nekaj možnih rezultatov, ki jih lahko občutijo uporabniki:

 • Hujšanje: Keto Black je zasnovan tako, da podpira ketogeni način življenja in pospešuje izgorevanje maščob. Z zmanjšanjem vnosa ogljikovih hidratov in povečanjem vnosa maščob lahko pomagate zmanjšati težo in telesno maščobo.
 • Povečana raven energije: s prehodom na ketogeno dieto in uporabo Keto Black prahu veliko ljudi opazi povečanje ravni energije. To lahko pomaga povečati produktivnost in izboljšati telesno aktivnost.
 • Zmanjšanje apetita: jemanje keto črnega prahu lahko pomaga zmanjšati apetit s povečanjem vnosa maščob in nasičenega učinka takšne diete. To lahko pomaga nadzorovati prigrizke in zmanjša celoten vnos hrane.
 • Izboljšana presnova: Keto Black Powder vsebuje sestavine, ki lahko podpirajo zdravo presnovo in izboljšajo splošno presnovno funkcijo. To lahko vašemu telesu pomaga učinkoviteje kuriti maščobe in izboljša splošno učinkovitost vašega prebavnega sistema.
 • Podpora krvnega sladkorja: ketogena dieta in Keto Black prašek lahko pomagata vzdrževati stabilno raven glukoze v krvi, zlasti pri ljudeh s sladkorno boleznijo ali insulinsko rezistenco.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

keto črna

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov

„Pozdravljeni vsi skupaj! Rad bi delil svojo izkušnjo z uporabo Keto Black, ker je bila res impresivna. Kot električar moje delo zahteva veliko fizičnega napora in vedno sem se boril s svojo težo. Po preizkusu več metod sem se odločil preizkusiti Keto Black in zelo sem vesel, da sem.

Začel sem jemati Keto Black kot del dnevne prehrane in programa vadbe. Vsako jutro sem ga zmešala z vodo in vzela pred treningom. V prvih nekaj tednih sem opazil znatno povečanje ravni energije. Lahko sem delal dlje, ne da bi bil utrujen, kar je bilo zelo zadovoljivo.

Toda najbolj presenetljivo je bilo, kako mi je Keto Black pomagal shujšati. V kombinaciji z aktivnim življenjskim slogom in ketogeno dieto sem opazil zmanjšanje apetita in povečanje izgorevanja maščob. V samo dveh mesecih mi je uspelo izgubiti 10 kilogramov. Moja oblačila se veliko bolje prilegajo in počutim se bolj zdravo in fit.

Prav tako želim poudariti, da nisem doživel nobenih negativnih stranskih učinkov. Nisem imel nobenih prebavnih težav ali alergijskih reakcij. Vendar ne pozabite, da je vsaka oseba drugačna in ima lahko edinstvene izkušnje z izdelkom.

Keto Black priporočam vsem, ki iščejo spodbudo za svoj program hujšanja. Če ste pripravljeni na ketogeno dieto in vodite zdrav način življenja, je Keto Black lahko odlična izbira za vas, ne bo vam žal!

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov

„Pozdravljeni vsi skupaj! Moje ime je Carmen in želim deliti svojo izkušnjo s Keto Black. Kot mati dveh otrok sem vedno imela težave z iskanjem časa za skrb zase. Po dolgem raziskovanju sem se odločil poskusiti Keto Black in spremenil mi je življenje.

Jemanje Keto Black je bilo zelo primerno za moj naporen življenjski slog. Vsako jutro ga zmešam z vodo in vzamem pred zajtrkom. Opazil sem, da mi daje energijo, ki mi omogoča, da preživim dan brez utrujenosti.

Najbolj me je presenetilo, kako mi Keto Black pomaga nadzorovati apetit. Vedno sem imel željo po nezdravi hrani, a ko sem začel jemati Keto Black, se je moja želja znatno zmanjšala. To je imelo ključno vlogo pri mojem uspehu pri hujšanju.

Odkar uporabljam Keto Black, sem v samo treh mesecih izgubila 8 kilogramov. Oblačila se mi veliko bolje prilegajo, počutim se bolj samozavestno in imam več energije. Razen tega do zdaj nisem doživel nobenih negativnih stranskih učinkov.

Keto Black priporočam vsem zaposlenim ljudem, kot sem jaz, ki želijo učinkovito shujšati. Čeprav je vsako telo drugačno, imam s tem izdelkom pozitivne izkušnje in sem zelo zadovoljen z rezultati. Preizkusite Keto Black in videli boste razliko!«

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Vložiť komentár