UltraVix, goljufije? negativne ocene, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

UltraVix – Sklepi  so del našega telesa, ki  omogoča kostem, da se prožno povezujejo in premikajo brez poškodb . Ko se staramo ali se ukvarjamo s telesno dejavnostjo, ki obremenjuje sklepe,  lahko pride do kroničnega vnetja ali poškodbe  , ki povzroča dražeče in včasih neznosne bolečine.

Tradicionalno zdravljenje je jemanje  protivnetnih in protibolečinskih zdravil  . Lahko začasno ublažijo bolečino, vendar ne ustavijo osnovnega procesa težave, ki se sčasoma dejansko poslabša. Poleg tega se pogosto izkažejo za neučinkovite, ob dolgotrajni uporabi  pa povzročijo celo resne stranske učinke.

Hondroitin sulfat in glukozamin  , najpogosteje uporabljena naravna proizvoda, ki ju najdemo v večini dodatkov za zdravje sklepov,  sta bila  sama po sebi neučinkovita pri zagotavljanju potrebnih koristi (  vir  ) (  vir  ).

UltraVix  zahvaljujoč svoji patentirani formuli, ki temelji na naravnih spojinah,  deluje proti fiziološkim mehanizmom, ki so v ozadju težav s sklepi  , neguje, revitalizira in ohranja zdravje sklepov,  kar omogoča preprečevanje in izboljšanje težav s kostmi in hrustancem.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kaj je ribnik?

Sklepi so  gibljivi sklepi  , kjer se konci dolgih kosti dinamično povezujejo. Nahajajo se v vrečki, imenovani  sklepna kapsula  , in so sestavljeni iz različnih elementov:

 • konci kosti se združijo;
 • ovoj iz hrustanca, ki pokriva konec kosti;
 • vezi, ki držijo kosti skupaj in jih povezujejo z mišicami;
 • tekoča komponenta, imenovana sinovialna tekočina ali sinovij, ki maže sklep in jo znotraj sklepa drži membrana, imenovana sinovij.

Hrustanec je elastično tkivo  , ki absorbira kostne udarce, absorbira stres in zagotavlja prožnost in odpornost sklepa. Sestoji  predvsem iz kolagena  , posebne beljakovine, ki daje hrustancu posebne lastnosti.

Bolečine v sklepih: kaj so vzroki?

Bolečine v sklepih prizadenejo precejšen odstotek prebivalstva, zlasti v starostni skupini nad 40 let, in so večinoma posledica  vnetnih pojavov ali poškodb hrustanca, vezi ali kosti  . Etiologija ali osnovni vzrok, ki vodi do teh težav, je lahko odvisen od več dejavnikov, vendar so v večini primerov:

 • osteoartritis;
 • revmatoidni artritis;
 • degenerativne bolezni;
 • avtoimunske bolezni;
 • intenzivna telesna aktivnost, ki vpliva na sklepe;
 • prekomerno telesno težo.

>>>-50%Cena – uradna spletna stran<<<<

UltraVix

Osteoartritis in revmatoidni artritis: ali je UltraVix učinkovit?

Osteoartritis in revmatoidni artritis sta  kronični bolezni, ki povzročata progresivno degeneracijo hrustanca  in sta eden glavnih vzrokov za bolečine v sklepih pri odrasli populaciji.

Tradicionalno zdravljenje obsega le zdravila proti bolečinam, anestetične brizge in v najresnejših primerih operacijo. Vendar pa so znanstvene raziskave  začele osvetljevati  vzroke teh motenj  , ki so očitno  avtoimunske  narave, in razvijati naravna zdravila, ki predstavljajo najučinkovitejše orožje pri njihovem zdravljenju. Kolagen UC-II® tipa II, ki ga vsebuje UltraVix, je edina molekula, ki je resnično učinkovita  v boju proti tem običajnim patološkim stanjem, kot  so pokazale številne študije  (  vir  ).

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

UltraVix: UC-II za reševanje težav s sklepi

UC-II , tj.  nedenaturiran kolagen tipa II  , je patentiran in  ekskluziven izdelek, ki ga vsebuje UltraVix  , ki se je izkazal  za najboljšo spojino  , ki lahko ohranja zdravje sklepov (  vir  ).

Avtoimunsko reakcijo  , ki vodi do razgradnje hrustanca,  sprožijo posebne celice  imunskega sistema  , imenovane celice T.  Te celice  prepoznajo hondrocite  , celice, ki sestavljajo hrustanec, kot tujke in se z njimi borijo,  kot da bi bili povzročitelji okužb  . Z uničenjem hondrocitov  pride do degeneracije hrustanca in bolečine v sklepih  .

Študija, objavljena v prestižni  reviji International Journal of Pharmacological and Clinical Research,  je pokazala, da denaturirani kolagen tipa II  UC-II®, če ga dajemo peroralno, zavira odziv T-celic na hondrocite in tako  prekine primarni vzrok vnetja, ki določa bolečine v sklepih (  vir  ). Klinične študije so pokazale, da je UC-II® kolagen tipa II  učinkovit tako pri preprečevanju težav s sklepi  pri zdravih, ogroženih ljudeh kot pri  izboljšanju zdravja  pri ljudeh, ki jih že trpijo, tako da ustavi  bolečine in  poveča  prožnost  (  vir  ). UltraVix smo vključili na naš seznam najboljših dodatkov za bolečine v sklepih.

UltraVix

>>>-50%Cena – uradna spletna stran<<<<

Druge sestavine zdravila UltraVix

Izvleček smole  Boswellia serrata  : ta rastlina indijskega izvora vsebuje veliko aktivnih sestavin: štiri molekule, prisotne v njenem izvlečku, so pentaciklični triterpeni s priznanimi bioaktivnimi učinki, zaradi česar je ta rastlina Burseraceae ena najbolj razširjenih učinkovin v tradicionalni indijski medicini. Znanstvene študije so pokazale sposobnost  izvlečka  B. serrata  v boju proti revmatoidnemu artritisu in težavam s sklepi,  lajšanju bolečin in prožnosti sklepov ter povrnitvi njihove polne funkcionalnosti  . Delovanje pentacikličnih triterpenov vpliva na imunski sistem:  zavirajo celično imunost, spodbujajo nastajanje protiteles in pri človeku zavirajo levkocitno esterazo  , encim, ki uničuje beljakovine, ki ščitijo hrustanec (  vir  ).

 • Izvleček korenike  Curcuma longa  :  korenina kurkume je bogata s  kurkuminom  ,  polifenolom z antioksidativnimi in hondroprotektivnimi  lastnostmi  . Učinkovitost te spojine je bila dokazana eksperimentalno in je posledica njene sposobnosti  zaviranja apoptoze (celične smrti) hondrocitov  , ki sestavljajo hrustanec, in  zaviranja sproščanja citokinov, prostaglandinov in ciklooksigenaz v hrustancu  , s čimer preprečuje pojav vnetja in oksidativnega stresa. (  vir  ).
 • Uradni izvleček ingverja  : korenina ingverja je bogata z  gingerolom  , polifenolom z izrednimi  protivnetnimi lastnostmi  . V kombinaciji z delovanjem  eteričnih olj, bogatih s terpeni s fitoestrogenimi učinki  , je izvleček ingverja pokazal odlične lastnosti pri  preprečevanju vnetja in okorelosti sklepov  , zlasti v akutni jutranji fazi (  vir  ).
 • Vitamin C  : koristi rednega jemanja vitamina C so dobro znane; pri uravnavanju težav s sklepi ta spojina pomaga  povečati sintezo kolagena  z zaščito dveh beljakovin, potrebnih za njegovo sintezo: lizil hidroksilaze in prolil hidroksilaze (  vir  ). Poleg tega vitamin C uravnava izražanje genov, spodbuja prepisovanje genov, ki prenašajo informacije, potrebne za sintezo prokolagena, molekule, iz katere se v celicah pridobiva kolagen.
 • Mangan in cink  : Mangan je bistveni kemični element v telesu, ki sodeluje pri tvorbi številnih bistvenih encimov. Med različnimi funkcijami, ki jih opravlja, je nujen za sintezo kolagena, glavne sestavine hrustanca. Mangan skupaj s cinkom pomaga krepiti kosti.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Vse prednosti UltraVixa

Z nenehno uporabo UltraVixa boste pridobili naslednje prednosti:

 • bolj svobodni in funkcionalni sklepi;
 • izboljšana prožnost in zdravje sklepov;
 • močnejše kosti;
 • povečana proizvodnja kolagena;
 • zaščita sklepov med težkim delom in fizičnim naporom;
 • preprečevanje jutranje okorelosti sklepov.

Ali obstajajo kakšne kontraindikacije?

100 % naravna  formula UltraVixa je  popolnoma varna in brez kontraindikacij  . V vsakem primeru je priporočljivo preveriti, ali obstaja alergija na sestavine izdelka  .

Pridite v UltraVix

Priporočeni odmerek sta  dve kapsuli na dan  , kar zadostuje za enomesečno uporabo. Kapsule je treba pogoltniti s kozarcem vode približno  trideset minut pred glavnimi obroki  .

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

UltraVix

Kako kupiti izdelek

Če želite naročiti UltraVix,  obiščite spletno mesto proizvajalca  in naročite svoj paket  tako, da izpolnite ustrezen obrazec  . Kurir ga bo dostavil na navedeni naslov najkasneje v dveh delovnih dneh. Izberete lahko plačilo s kreditno kartico ali gotovino ob dostavi. V tem primeru bo plačilo kurirju ob prevzemu pošiljke. Pomanjkanje trgovskih posrednikov ščiti potrošnika pred morebitnimi ponarejanji in neupravičenimi podražitvami.

Nicosadio,Traugel

Koliko stane UltraVix?

Zaradi pomanjkanja posrednikov in neposrednega odnosa s proizvajalcem je kataloška cena UltraVixa. Z naročilom treh paketov  bodo bralci Salute Segreta upravičeni do posebne akcije  , ki jim bo omogočila 50-odstotni prihranek pri vsakem paketu.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Mnenja ljudi, ki uporabljajo UltraVix

“ Moja družina že tri generacije vodi gradbeno podjetje: ustanovitelj je bil moj dedek, oče je to strast prenesel name, danes pa ponosno opravljam delo, ki že 100 let nosi moje ime. Kljub zadovoljstvu je napor velik, klečanje pa obremenjuje sklepe. Nujno sem potrebovala pomoč, tudi zato, ker sem poleg bolečin začela nezmožna opravljati tudi natančno delo, ki je osnova mojega poklica. Odkar uporabljam UltraVix, sem ponovno pridobil gibljivost v zapestjih in kolenih, bolečina pa je izginila. Kakovost in kvantiteta mojega dela je še večja kot pred nastankom težav. 

“ Kaj je ljubezen? Ljubezen je lupljenje sadja moji ženi, ki ima hud artritis v rokah in tega ne more, ker me preveč boli, čeprav imam tudi jaz artritis v rokah. A  odkar sem začela uporabljati UltraVix, so moje roke spet postale močne in odporne, bolečina pa je le še spomin. Včasih sem kljub bolečinam lupil sadje, zdaj lahko to počnem brez večjih muk. Zdaj sem svojo ženo prepričal, da poskusi UltraVix, a tudi ko se bo počutila bolje, bo lupljenje sadja še vedno način, da ji povem, kako zelo jo imam rad. 

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

1 komentár k “UltraVix, goljufije? negativne ocene, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti”

Vložiť komentár