AntiApetin, ali deluje? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

AntiApetin je topni shujševalni napitek   , ki vam zaradi svoje posebne sestave omogoča, da v enem mesecu izgubite   14 kilogramov   s tako imenovanim  STOP učinkom   , kar pomeni, da po koncu kure izgubljene teže ne boste več pridobili!

Ta izdelek je zahteval   dve leti kliničnih preskušanj,   ki so jih izvedli raziskovalci z avstralskega inštituta za prehransko znanost in tehnologijo, da bi zagotovili pospešitev izgube teže in okrepili želene učinke, ki jih je dosegla dieta.

ITM kalkulator

BMI (indeks telesne mase) je merilo, ali je vaša teža normalna glede na vašo višino. S tem kalkulatorjem BMI ugotovite, koliko odraslih članov imate v družini.

Ta kalkulator naj uporabljajo samo odrasli (    nosečnice ali doječe matere    se ne smejo zanašati na odčitke BMI) in ne smejo ukrepati na podlagi njegovih odčitkov, razen posvetovanja z ustrezno usposobljeno osebo, kot je zdravnik.

Kalkulator vam daje predstavo o tem, kakšna je vaša teža v primerjavi s tipičnimi vrednostmi. Indeks telesne mase (ali BMI) se izračuna kot telesna teža (v kilogramih), deljena s kvadratom višine (v metrih) ali ITM = kg/m2.

Preveri: Turboshaper

AntiApetin

Ali je indeks telesne mase zanesljiv?

Vaš BMI ali indeks telesne mase je merilo vaše teže v primerjavi z vašo višino. Natančna ocena debelosti je pomembna, saj prekomerna telesna teža ali debelost znatno povečata tveganje za različna zdravstvena stanja, vključno s   sladkorno boleznijo tipa 2   ,    srčnimi boleznimi   in   rakom   . Ko so se stopnje    prekomerne telesne teže ali debelosti  povečale, se je pozornost osredotočila na ITM in njegove pomanjkljivosti kot merilo idealne teže posameznikov in ne na celotne populacije, kjer se uporabljajo „povprečja“.    

„Nekateri ljudje imajo že po naravi večjo postavo kot drugi. Vendar pa to povzroča dokaj majhne razlike v teži in je v okviru zdravega ITM. Človek z velikimi kostmi res ne obstaja.”  Dr. Jan Sambrook,    Kako zdravo shujšati

Za večino odraslih ITM zagotavlja dobro oceno zdravstvenih tveganj, povezanih s težo. Če je vaš ITM večji od 35, je vaša teža zagotovo ogrožena za vaše zdravje, ne glede na spodnje dejavnike. Vendar pa obstaja nekaj situacij, ko lahko BMI podceni ali preceni to tveganje v območju 25-35 BMI. Najpomembnejši med njimi so:

Barn

Vaš osebni zdravnik ali zdravstveni delavec vam lahko svetuje, kje je vaš otrok uvrščen na ‚percentilnih lestvicah‘, ki se uporabljajo za oceno zdrave teže otrok.

Nosečnica

Standardne ocene BMI ne veljajo, če ste noseči.

Če ste zelo mišičasti

BMI predvideva, da imate povprečno količino telesne maščobe, vključno z „intraabdominalno maščobo“ – maščobo, ki je globoko v trebuhu, ne pod kožo. Trebušna maščoba je veliko tesneje povezana s tveganjem za sladkorno bolezen tipa 2 in srčne bolezni kot podkožna maščoba.

Če ste zelo mišičasti, je lahko raven vaše telesne maščobe nižja, kot predvideva ITM. Vendar to velja samo za ljudi, ki se ukvarjajo z visoko stopnjo vadbe – veliko več od povprečja.

Če ste azijskega porekla

Ljudje azijskega porekla se nagibajo k kopičenju trebušne maščobe (maščoba globoko v trebuhu, ne pod kožo) z nižjim ITM kot belci. Ljudje s to vrsto povečanja telesne teže se glede na obliko telesa imenujejo „jabolka“ in ne „hruške“. To pomeni, da se zdravstvena tveganja začnejo povečevati pri nižjem ITM, saj je trebušna maščoba neposredno povezana z razvojem bolezni srca in sladkorne bolezni tipa 2.

Svetovna zdravstvena organizacija je pregledala dokaze in zaradi razlik med različnimi azijskimi populacijami ni uradno spremenila mejnih vrednosti. Vendar pa priporoča, da se za namene javnega zdravja nekatere azijske skupine štejejo za prekomerno telesno težo, če je njihov ITM 22–25, in za debele, če je njihov ITM 26–31.

Kako deluje AntiApetin? 

Dodatek AntiApetin deluje tako, da zmanjša vaš apetit   , hkrati pa vašemu telesu daje pomemben zagon energije, da se bolje sooči z novim dnem. Z izločanjem odpadkov in toksinov, ki so prisotni v našem telesu, lahko dejansko   spodbudi hujšanje,   s čimer poveča učinke strukturirane prehrane in zdravega načina življenja.

Natančneje, da bi  AntiApetin  dosegel želene učinke,   ga je treba uporabljati štiri tedne in   ne preseči priporočenega odmerka. Izdelek je treba zaužiti enkrat na dan, med zajtrkom ali po njem, žlico raztopite v kozarcu ali stresalniku s toplo vodo s prostornino približno 250 mililitrov.

Kot omenjeno, ga je treba jemati štiri tedne, pravzaprav je vsak od njih zelo specifična faza procesa  delovanja AntiApetina  , podrobno:

  • Prvi teden: Navajanje

V tej začetni fazi   AntiApetin pomirja centralni živčni sistem,   izboljša kakovost spanja in zavira apetit. Na ta način dejansko omogoči telesu, da zmanjša občutek lakote, hkrati pa ne poveča nervoze ali nespečnosti, dveh zelo pogostih posledic, ko je človek zelo lačen.

Zahvaljujoč tem ukrepom je po tednu uporabe  AntiApetina  izguba teže ocenjena na približno 2-4 kg.

  • Drugi teden: Detox

V tej drugi fazi  bo AntiApetin odstranil odvečne tekočine   in odpadne spojine v telesu ter   izboljšal prebavo   . Zahvaljujoč temu ukrepu boste odpravili otekanje trebuha in nog, celulit in različna obarvanja, ki nastanejo zaradi zastajanja tekočine. Poleg tega bo izboljšal prebavo, kar vam bo omogočilo dodatno praznjenje želodca in odpravilo občutek napihnjenosti.

Tako je po dveh tednih uporabe  AntiApetina  izguba teže 5-7 kg.
Seveda je treba te podatke, pa tudi tiste, ki se bodo pojavili v naslednjih dveh fazah, brati skupaj. To pomeni, da je skupno ob koncu drugega tedna uporabe  AntiApetina  izguba teže približno 5-7 kg v primerjavi s težo na dan, ko ste začeli uporabljati izdelek.

  • Tretji teden: Boj proti maščobam

Ta faza   pospeši naravni proces oksidacije maščobnega tkiva   . Zato pomaga zmanjševati maščobno tkivo v našem telesu in s tem njegov obseg in težo. To je že napredovala faza, zato so v tej fazi izgubljeni kilogrami večji kot v prejšnjih dveh in naslednji. Dejansko je pričakovana izguba teže približno 8 do 12 kg.

  • Četrti teden: Ohranite svoj rezultat

To je najbolj občutljiva faza, po kateri se  AntiApetin razlikuje  od številnih izdelkov na trgu. Pravzaprav   v tem času pospešuje presnovo ogljikovih hidratov   in   pretvarja kalorije v energijo   namesto v maščobo, tako da telo ni oslabljeno, ampak napeto. Poleg tega lahko kljub visokemu vnosu kalorij prepreči povečanje telesne mase.
Konec tega tedna, torej po priporočenem času jemanja,  AntiApetin zagotavlja  izgubo okoli 13-15 kg!

AntiApetin

AntiApetin  sestavine

  • Izvleček kokosovega mesa   : ta sestavina zagotavlja vitamine in druge elemente, ki jih naše telo potrebuje med hujšanjem. Poleg tega je to zelo pomembno, ker omogoča, da  AntiApetin  zagotovi   zadostno podporo imunskemu sistemu   .
  • Avokado   : poleg tega, da daje izdelku prijeten in svež okus, je pomemben, ker pospešuje   metabolizem in zmanjšuje količino telesne maščobe   .
  • Matcha čaj   : Ta posebna sorta čaja pomaga   spodbuditi vaš metabolizem in lažje kuri kalorije,   kar sta dva pomembna dela pri izgubi teže. Poleg tega pomaga tudi našemu imunskemu sistemu, saj normalizira raven sladkorja v krvi.
  • MCT olje   : ta sestavina predvsem oskrbi naše telo z energijo in pravzaprav poskrbi, da   naše telo hitreje preide v stanje ketoze,   torej v stanje, ko energijo pridobivamo s kurjenjem maščob. Pravzaprav zahvaljujoč  AntiApetinu  naše telo vstopi v ketozo v samo 40 minutah, namesto v 14 dneh, ki so običajno potrebni!
  • Sirotkine beljakovine   : To so lahko prebavljive beljakovine, ki   podpirajo rast mišic in pretvarjajo maščobne obloge   v telesu   v energijo   .

Te sestavine, združene skupaj, ne le povzročijo izgubo teže, ampak tudi naredijo telo energično in nikoli utrujeno. Dejstvo je, da se človek med dieto zelo pogosto počuti šibkega in utrujenega, ravno nasprotno,  AntiApetin vam omogoča, da shujšate in hkrati dan dočakate s primerno energijo   .

Na koncu je vredno poudariti, da kombinacija teh sestavin daje izdelku   sladek okus , ki spominja na sladico, po drugi strani pa je nizkokalorična in daje občutek sitosti za več ur.

Prednosti in kontraindikacije

AntiApetin  je pričakovano   idealno prehransko dopolnilo za hujšanje   brez poseganja po čudežnih dietah ali naporni telesni aktivnosti, ki ne zagotavlja le kratkoročnih rezultatov, predvsem pa ne služi zdravju našega telesa.

Izdelek dejansko razgradi maščobne obloge v telesu in olajša njihovo izločanje. Poleg tega spodbuja tudi vaš metabolizem, da se pospeši, zaradi česar hitreje porabite več kalorij, kar vodi do hitrejše izgube teže.

Poleg tega lahko pretvori shranjeno maščobo na tak način, da telesa ne pusti šibkega in utrujenega. Nenazadnje zmanjšuje tudi apetit, kar ljudem zagotavlja večji občutek sitosti in predvsem manjšo prekomerno porabo hrane za potešitev lakote.

Posledica vseh teh aktivnosti je ne samo   izguba telesne teže   , temveč tudi   precejšnja doza energije,   dovedena v telo in tako imenovani  „STOP“ učinek   , ki zagotavlja, da se izgubljeni kilogrami po koncu zdravljenja ne bodo povrnili!

Da bi dosegli takšne učinke, morate seveda jemati  AntiApetin  v   priporočenih odmerkih   in v   določenem časovnem obdobju   izgubiti 15 kilogramov v enem mesecu in spremeniti svoje telo, da postane vitkejše in bolj energično.

Na koncu je treba poudariti, da zahvaljujoč številnim študijam, izvedenim za ustvarjanje  AntiApetina  , in zahvaljujoč posebni sestavi, ki temelji na naravnih sestavinah, ta izdelek nima kontraindikacij ali stranskih učinkov po jemanju, kar je idealna rešitev za vse, ki   nameravajo   izgubiti težo brez poslabšanja dobrega počutja vašega telesa.

AntiApetin

Mnenja in komentarji  potrošnikov AntiApetin

Številni potrošniki so AntiApetin ocenili  pozitivno, ker je treba ceniti veliko vidikov, pravi Anna, ki trdi:

“  AntiApetin  je najboljši   nakup, ki sem ga lahko naredil   ! Pravzaprav sem po številnih dietah, ki niso prinesle trajnih rezultatov, zaupal temu dodatku in   mojemu telesu je res koristil   . Ne samo, da sem izgubil 15 funtov v samo enem mesecu, ampak nikoli nisem čutil napadov lakote ali ekstremne utrujenosti – na oboje sem se navadil, ko sem prehajal z ene diete na drugo.

Mnenja in komentarji potrošnikov

„Tudi Mia je enakega mnenja: “   Ta izdelek je preprosto fenomenalen,   priporočila sem ga že mnogim prijateljem in vrstnikom, ker se v svojem telesu zagotovo počutim bolje. Pravzaprav se zdaj počutim veliko manj težko, vse zahvaljujoč  AntiApetinu  . Škoda, da tega nisem odkrila že prej   , saj bi takšen učinek dosegla veliko prej in ne bi izgubljala časa s čudežnimi dietami, ki so povzročale samo veliko utrujenost in predvsem veliko lakoto.

Druga lastnost, ki jo potrošniki zelo cenijo, je tudi   cena   , ki se dejansko lahko razlikuje glede na nekatere dejavnike, ki jih mora kupec vnesti v spletni obrazec. Ti podatki so nujni, ker vas bo na ta način operater kontaktiral v nekaj minutah in vam predstavil najboljšo ceno glede na vaše potrebe.

Kje kupiti

Zdravila AntiApetin   ni mogoče kupiti v lekarnah, na Amazonu ali drugih splošnih spletnih lekarnah ali specializiranih lekarnah. Pravzaprav je ta izdelek   mogoče kupiti le na spletni strani proizvajalca,   kar kupcem zagotavlja varno nakupovalno izkušnjo brez tveganja.

Vložiť komentár