Steplex, goljufija? Negativne ocene, forum, lekarna, cena, kje kupiti

Steplex je gel za sklepe, namenjen lajšanju nelagodja in izboljšanju gibljivosti. Njegova edinstvena formula vsebuje naravne sestavine, ki pomagajo hraniti in krepiti sklepna tkiva ter prinašajo olajšanje ljudem, ki trpijo zaradi bolečin in nelagodja v sklepih.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Bolečine v sklepih pri ljudeh z lupusom: ali je res artritis?

Bolečine v sklepih so zelo pogosta pritožba pri ljudeh z lupusom, lupusne bolečine v sklepih pa lahko povzročijo težave pri opravljanju vsakodnevnih dejavnosti. Revmatolog bo skušal ugotoviti vzrok bolečine – ali vpliva na sklepno sluznico (pravi artritis), na mehka tkiva okoli sklepa (zaradi težav z mišicami, kitami ali vezmi) ali na kosti.

Čeprav bolečine v sklepih običajno povzroča sam lupus, jih lahko povzročijo tudi zapleti zdravljenja ali sorodno revmatološko stanje. Ko je vzrok ugotovljen, se lahko priporoči ustrezno zdravljenje.

artralgija

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Ali  artritis povzroča bolečine v sklepih?

Med potekom bolezni se pri približno 95 % bolnikov z lupusom pojavijo simptomi sklepov –  artritis  ali bolečine v sklepih. Artritis pri lupusu povzroči vnetje sklepne sluznice (imenovano  sinovitis  ), ki povzroči otekanje, občutljivost in okorelost. Artralgija pomeni bolečino v sklepih brez otekanja.

Lupusni artritis ima veliko podobnosti – a tudi razlik – z  revmatoidnim artritisom (RA)  . V obeh primerih so mali sklepi običajno prizadeti simetrično (na primer obe zapestji in/ali dlani hkrati). Vendar lupusni artritis običajno ni tako hud kot revmatoidni artritis, ker povzroča manjše otekanje, krajša obdobja jutranje okorelosti in redko povzroča kostne erozije (luknje v kosteh okoli sklepa). Simptomi lupusnega artritisa pogosto trajajo krajše obdobje (dni) in se lahko selijo ali spremenijo lokacijo iz enega sklepa v drugega.

Nekateri bolniki z lupusnim artritisom imajo znatne deformacije (neporavnanost kosti) sklepov, ki prizadenejo predvsem prste. Značilno je, da se prsti odmikajo proti mezincu in upognejo tako, da spominjajo na labodji vrat, kar imenujemo »deformacija labodjega vratu«. Čeprav imajo deformacije pri lupusu podoben videz kot tiste pri RA, običajno niso posledica poškodbe kosti, temveč ohlapnost vezi in kit, zato jih je mogoče zlahka »popraviti« z zunanjim pritiskom. To stanje se imenuje „Jaccoudova artropatija“ in se običajno pojavi pri bolnikih z dolgotrajno boleznijo.

Majhna manjšina bolnikov lahko razvije artritis, ki je videti izjemno podoben RA in posebej povzroča erozije. Ti bolniki z lupusom imajo lahko pozitivna protitelesa proti CCP, kar je test, ki se pogosto uporablja za diagnosticiranje RA. Ko se to zgodi, se stanje včasih imenuje „rhupus“. Še vedno ni jasno, ali „rhupus“ predstavlja prekrivanje med RA in lupusom ali preprosto drugačno obliko lupusa.

STEPLEX

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kaj je Steplex in za kaj se uporablja?

Steplex je izdelek v obliki gela, razvit posebej za nego in lajšanje težav s sklepi. Posebna formula vsebuje naravne sestavine, ki pomagajo zmanjšati vnetje, lajšati bolečine in izboljšati gibljivost sklepov. Stepx je učinkovita in varna možnost za ljudi, ki želijo poskrbeti za zdravje in dobro počutje svojih sklepov.

Predvidena uporaba

Stepx se lahko uporablja v različnih situacijah sklepov. Spodaj je seznam situacij, v katerih je lahko njegova uporaba koristna:

 • Bolečine v sklepih: Ko občutite nelagodje, okorelost ali bolečino v sklepih, lahko uporabite Steplex za olajšanje in izboljšanje zdravja sklepov.
 • Športne poškodbe: če ste si med športom poškodovali sklep, lahko Stepplex uporabite kot del okrevalnega procesa, saj pomaga zmanjšati vnetje in izboljšati gibljivost.
 • Artritis: če imate artritis ali druge vnetne bolezni sklepov, je lahko Stepplex koristen dodatek za lajšanje simptomov in izboljšanje kakovosti življenja.
 • Obraba sklepov: Pri obrabi sklepov, ki jo povzroči staranje ali prekomerna uporaba, lahko Stepplex pomaga pri prehrani sklepnih tkiv, krepitvi sklepov in zmanjšanju simptomov, povezanih s sklepi.

Kako deluje Steplex?

Tukaj je povzetek učinkov Steplex, gela za sklepe:

 • Lajšanje bolečin: Stepx vsebuje sestavine, ki pomagajo zmanjšati občutek bolečine v sklepih. Te sestavine delujejo kot naravna sredstva proti bolečinam, ki zagotavljajo hitro in dolgotrajno olajšanje.
 • Zmanjšajte vnetje: Formula Stepx vsebuje protivnetne sestavine, ki pomagajo zmanjšati vnetje sklepov. To pomaga zmanjšati oteklino in togost, izboljša mobilnost in udobje.
 • Regeneracija hrustanca: Stepplex vsebuje sestavine, ki spodbujajo regeneracijo poškodovanega hrustanca v sklepih. Te sestavine pomagajo okrepiti in obnoviti hrustanec ter izboljšati dolgoročno delovanje sklepov.
 • Mazanje sklepov: Stepplex ustvari zaščitno plast na sklepih, ki deluje kot naravno mazivo. To pomaga zmanjšati trenje med kostmi in omogoča večjo prožnost in gibanje brez nelagodja.
 • Krepitev tkiva: Učinkovine Stepplexa prispevajo h krepitvi vezivnega tkiva okoli sklepov. To izboljša stabilnost in podporo sklepov, zmanjša tveganje za poškodbe in izboljša vzdržljivost.
steplex

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Steplex sestavine (sestava)

 • Ginkgo biloba : Ginkgo biloba je rastlina, znana po svojih antioksidativnih in protivnetnih lastnostih. Pomaga izboljšati krvni obtok in lahko blagodejno vpliva na zdravje krvnih žil in tkiv.
 • Kofein : Kofein je naravni stimulans, ki lahko zagotovi začasno povečanje energije in pomaga zmanjšati utrujenost. Povezan je tudi z izboljšano telesno in duševno zmogljivostjo.
 • Kapsaicin : Kapsaicin je sestavina, ki jo najdemo v pekočih paprikah. Ima analgetične in protivnetne lastnosti. Uporabljali so ga za lajšanje bolečin v mišicah in sklepih.
 • Mentol : Mentol ima hladilni in pomirjujoč učinek na kožo. Pomaga lahko pri lajšanju nelagodja in toplih občutkov v mišicah in sklepih.
 • Citral : Citral je naravna spojina, ki jo najdemo v eteričnih oljih nekaterih rastlin. Tradicionalno se uporablja zaradi protivnetnih in analgetičnih lastnosti.
 • Semena divjega kostanja : semena divjega kostanja vsebujejo snov, imenovano escin, ki deluje protivnetno in venotonično. Lahko pomaga izboljšati cirkulacijo in zmanjšati otekanje nog.

Te sestavine Stepx skupaj lahko pomagajo pri lajšanju simptomov težav s sklepi in mišicami. Njegove protivnetne, analgetične in stimulativne lastnosti lahko izboljšajo splošno dobro počutje in izboljšajo kakovost življenja ljudi, ki trpijo zaradi težav v sklepih.

Nevarnosti, učinkovitost, prednosti Stepx

 • Lajšanje nelagodja v sklepih in mišicah: Stepx lahko pomaga zmanjšati bolečino, vnetje in togost v sklepih in mišicah ter tako izboljša mobilnost in kakovost življenja.
 • Izboljšana cirkulacija krvi: Sestavine Stepx lahko pomagajo izboljšati cirkulacijo krvi, ki pospešuje dostavo hranilnih snovi in ​​kisika v tkiva, kar spodbuja njihovo zdravje in pravilno delovanje.
 • Protibolečinski in protivnetni učinki: Sestavine Stepxa imajo analgetične in protivnetne lastnosti, kar lahko pomaga zmanjšati bolečino in vnetje sklepov in mišic.
 • Stimulacija in energija: Nekatere sestavine v Steplexu, kot je kofein, lahko zagotovijo povečanje energije in stimulacije, kar je lahko koristno za izboljšanje telesne in duševne zmogljivosti.
 • Izboljšano splošno dobro počutje: Redna uporaba Stepplexa lahko pomaga izboljšati splošno dobro počutje, spodbuja zdravje sklepov in mišic ter splošno vitalnost in kakovost življenja.

Stepx, kako uporabljati, letak, navodila

V skladu z navodili in navodilom za uporabo so spodaj navedene kontraindikacije, neželeni učinki, način uporabe in shranjevanja zdravila.

Kontraindikacije

Alergije in intolerance: osebe, ki trpijo za alergijo ali intoleranco na katero koli sestavino Steplexa, naj se izogibajo uživanju.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Stranski učinki

Stepx se na splošno šteje za varnega, če se uporablja v skladu z navodili. V nekaterih primerih pa se lahko pojavijo blagi neželeni učinki, kot so draženje kože, rdečina ali občutek toplote na mestu nanosa gela. Ti učinki so običajno prehodni in izginejo brez potrebe po dodatnem zdravljenju. V primeru dolgotrajnih ali motečih neželenih učinkov je priporočljivo prekiniti uporabo.

STEPLEX

Kako uporabljati, kako jemati

Pred nanosom gela prizadeto mesto temeljito umijte in posušite. Nanesite ustrezno količino gela na prizadeto mesto sklepa ali mišice. Nežno masirajte, dokler se gel popolnoma ne vpije. Ponovite nanos, izogibajte se stiku z očmi, usti in odprtimi ranami. Hraniti izven dosega otrok.

Kako shraniti

Hraniti na hladnem in suhem mestu.

Učinek uporabe Steplex

 • Lajšanje bolečin v sklepih in mišicah: Stepx lahko pomaga zmanjšati bolečine in nelagodje v sklepih in mišicah ter tako izboljša vašo kakovost življenja in sposobnost opravljanja vsakodnevnih dejavnosti.
 • Zmanjšano vnetje: Sestavine Stepx imajo protivnetne lastnosti, ki lahko pomagajo zmanjšati otekanje in vnetje na prizadetih območjih.
 • Izboljšana gibljivost: z zmanjšanjem bolečine in vnetja lahko Stepx pomaga izboljšati gibljivost sklepov, kar olajša gibanje in izvajanje telesnih dejavnosti.
 • Okrepite sklepna tkiva: sestavine Stepx lahko pomagajo okrepiti sklepna tkiva, kar je lahko koristno pri preprečevanju poškodb in izboljšanju dolgoročnega zdravja.
 • Večja prožnost: z izboljšanjem zdravja sklepov in mišic lahko Stepx pomaga povečati prožnost, kar olajša izvajanje gibov in dejavnosti, ki zahtevajo širok razpon gibanja.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov

»Zelo sem zadovoljen z rezultati Stepxa. Kot športnik po intenzivnem treningu pogosto čutim nelagodje v sklepih. Odkar sem začel uporabljati Stepx, sem opazil opazno izboljšanje gibljivosti in zmanjšanje bolečin v kolenu. Priporočil bi ga brez pomislekov.”

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov

»Po preizkušanju različnih gelov in krem ​​za lajšanje bolečin v sklepih sem končno našla Stepx. Neverjetno, kako mi je pomagalo zmanjšati togost in nelagodje v rokah. Uporabljam ga redno in lahko z večjim udobjem opravljam vsakodnevne aktivnosti. Hvala Stepex!”

Pogosta vprašanja: pogosta vprašanja

Kaj je Stepx in za kaj se uporablja?

Stepx je gel namenjen negi sklepov. Vsebuje naravne sestavine, ki pomagajo lajšati nelagodje, zmanjšujejo togost in izboljšajo gibljivost sklepov.

Katere so glavne sestavine Stepxa?

Glavne sestavine Stepxa so ginko biloba, kofein, kapsaicin, mentol, citral in semena divjega kostanja. Te sestavine so bile skrbno izbrane zaradi svojih protivnetnih in analgetičnih lastnosti.

Koliko časa traja, da opazimo učinke Steplexa?

Odzivni časi se lahko razlikujejo glede na osebo in resnost bolezni sklepov. Vendar pa je veliko uporabnikov poročalo o opaznem izboljšanju nelagodja in mobilnosti v kratkem času po začetku redne uporabe Stepxa.

Ali je varno uporabljati Stepplex?

Da, Stepx je varen izdelek, če ga uporabljate v skladu z navodili.

Kje lahko kupim Stepx?

Stepx lahko varno in z garancijo kupite na uradni spletni strani proizvajalca. Izogibajte se nakupovanju na platformah tretjih oseb, kot sta Mercadona ali Amazon, saj lahko prejmete ponarejene ali nedovoljene izdelke.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Vložiť komentár