Germivir, goljufije? Negativne ocene, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Germivir je izdelek namenjen boju proti parazitom in njihovemu odstranjevanju iz telesa. Vsebujejo naravne sestavine, ki pomagajo pri razstrupljanju telesa in krepitvi imunskega sistema.

Paraziti so organizmi, ki živijo v ali na drugem organizmu, imenovanem gostitelj. Paraziti so lahko mikroskopski ali dovolj veliki, da jih vidimo s prostim očesom, preživijo pa tako, da se hranijo z gostiteljem. Prenašajo lahko tudi parazitske okužbe, ki lahko povzročijo sepso.

Sepsa, pogosto imenovana zastrupitev krvi, je življenjsko nevaren odziv telesa na okužbo. Sepsa ubije in onesposobi milijone ljudi in zahteva zgodnje odkrivanje in hitro zdravljenje za preživetje.

Sepsa je bolezen in septični šok je lahko posledica okužbe kjerkoli v telesu, kot je  pljučnica  ,  gripa  ali  okužba sečil  . Po vsem svetu ena tretjina ljudi, ki razvijejo sepso, umre. Mnogi ljudje, ki preživijo, doživljajo posledice, ki jim spremenijo življenje, kot so  posttravmatska stresna motnja  (PTSD), kronična bolečina in utrujenost, disfunkcija organov (organi ne delujejo pravilno) in/ali  amputacije  .

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Primeri okužb s paraziti

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Primeri okužb s paraziti

Nekateri menijo, da se okužbe s paraziti, kot je  malarija  , pojavljajo samo v državah v razvoju ali tropskih območjih, vendar se okužbe s paraziti pojavljajo tudi v Severni Ameriki. Najpogostejše okužbe v Severni Ameriki vključujejo okužbe z giardiozo (prek onesnažene vode) in toksoplazmozo (prenašajo jo mačke).

Drugi vključujejo:

 • E.vermcularis  ali pinworms
 • Trypanosoma cruzi  , povzročitelj Chagasove bolezni.
 • Ehinokokoza, še ena trakulja, ki jo prenašajo psi in ovce
 • Cisticerkoza ali trakulja.
 • Toksokariaza ali okrogli črvi.
 • Trihomonijaza, spolno prenosljiva okužba.
 • Amebiaza

Kakšni so simptomi okužbe s paraziti?

Simptomi okužbe s paraziti so odvisni od parazita. Tukaj je nekaj primerov:

Okužba z giardijo (giardiaza)  lahko povzroči simptome, kot so driska, trebušni krči in napenjanje, plini, slabost, utrujenost in izguba teže. Vsi okuženi ljudje ne razvijejo simptomov in lahko nevede prenesejo okužbo na druge.

Chagasova bolezen  :  večina ljudi, okuženih s Chagasovo boleznijo, prvih nekaj tednov ali mesecev morda nima simptomov. Če se to zgodi, lahko med drugimi simptomi doživite blago otekanje na mestu okužbe, nizko telesno temperaturo, bolečine v telesu, kožni izpuščaj, glavobol, slabost in bruhanje, drisko in otekle bezgavke. Nato okužba preide v kronično fazo. Na tej točki se lahko pojavijo znaki in simptomi pri ljudeh, ki med akutno fazo niso imeli simptomov. Vključujejo lahko nereden srčni utrip, kongestivno srčno popuščanje, otekanje požiralnika, ki otežuje požiranje, in bolečine v trebuhu ali zaprtje. Okužba lahko povzroči tudi srčni zastoj.

Trakulja  :  Simptomov trakulje morda ne boste opazili takoj in se pojavijo šele približno 8 tednov po tem, ko se trakulja razvije v črevesju. Simptomi so lahko blagi in nespecifični ter vključujejo slabost, drisko, zaprtje in bolečine v trebuhu. Če trakulje ne zdravimo, lahko živijo leta in povzročijo podhranjenost. Dolgotrajni zapleti lahko vključujejo glavobole, slepoto in napade.

Kako se diagnosticirajo in zdravijo parazitske okužbe?

Zdravljenje okužb s paraziti je odvisno od vrste okužbe in resnosti okužbe. Krvni testi lahko pokažejo prisotnost parazitov, na primer tistih, ki povzročajo Chagasovo bolezen, vzorci blata (iz odvajanja blata) pa lahko pokažejo prisotnost parazitov, ki okužijo črevesje.

Okužbe z giardiozo:  okužba običajno izgine sama od sebe v nekaj tednih. Če je okužba huda ali ne izgine, vam lahko zdravnik predpiše zdravila, kot so metronidazol (Flagyl), tinidazol (Tindamax) ali nitazoksanid (Alinia).

Chagasova bolezen  :  protiparazitski zdravili benznidazol in nifurtimox bosta uničila parazite, vendar bodo morda potrebna druga zdravila za zaplete, kot so težave s srcem.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Germivir

Trakulja  : Najpogosteje uporabljena zdravila za ubijanje trakulj so prazikvantel (Biltricide), albendazol (Albenza) in nitazoksanid (Alinia). Če pa okužba napreduje in postane bolj invazivna, bo morda potrebno zdravljenje s protivnetnimi zdravili, antikonvulzivi, šantom za odvajanje tekočine iz možganov ali operacijo za odstranitev ciste trakulje.

Ascariasis  : Obstaja več vrst okroglih črvov, zato se zdravljenje razlikuje glede na okužbo. Najpogosteje uporabljena zdravila za gliste so medendazol (Vermox), albdendazol (Albenza) in ivermektin (Stromectol). Če pride do črevesne obstrukcije, bo morda potrebna operacija za odstranitev črva.

Kaj je Germivir in za kaj se uporablja?

Germivir je izdelek v obliki kapsul, namenjen boju proti parazitom. Njegov namen je pomagati pri odpravljanju in nadzoru prisotnosti parazitov v telesu. Njegove naravne sestavine so skrbno izbrane za podporo razstrupljanju in krepitvi imunskega sistema.

Predvidena uporaba

Germivir se lahko uporablja v različnih situacijah. Tukaj je seznam situacij, v katerih je vredno uporabiti:

 • Parazitske okužbe: Germivir je še posebej koristen, kadar so prisotni simptomi parazitskih okužb, kot so driska, nelagodje v trebuhu, slabost, med drugim.
 • Potovanje na endemična območja: Če potujete na območja, kjer je pogostnost parazitov večja, kot so nekatere tropske države ali podeželska območja, lahko razmislite o uporabi Germivirja kot preventive.
 • Življenje z živalmi: Če imate doma hišne ljubljenčke ali delate in ste v stiku z živalmi, lahko uporabite Germivir za zmanjšanje tveganja za okužbe s paraziti.
 • Ponavljajoči se ali kronični simptomi: Če imate ponavljajoče se prebavne simptome, kot so bolečine v trebuhu, nepojasnjena izguba teže ali vztrajna utrujenost, lahko Germivir pomaga prepoznati in zdraviti možne parazitske okužbe.
 • Razstrupljanje in krepitev imunskega sistema: Germivir se lahko uporablja kot del razstrupljevalnega programa ali za krepitev imunskega sistema na splošno, saj lahko pomaga pri odpravljanju parazitov in spodbujanju zdravega ravnovesja v telesu.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Germivir

Kako zdravilo Germivir deluje?

Germivir je antiparazitski dodatek, ki deluje na več načinov za boj proti parazitom v telesu. Spodaj je seznam učinkov Germivirja:

 • Odstranjevanje črevesnih parazitov: Germivir vsebuje učinkovine z antiparazitskimi lastnostmi, ki pomagajo pri odpravljanju parazitov, ki živijo v prebavnem traktu. Te sestavine delujejo neposredno na parazite, jih oslabijo in olajšajo izgon iz telesa.
 • Protimikrobni učinki: Germivir ima poleg boja proti parazitom tudi protimikrobne lastnosti. To pomeni, da pomaga zmanjšati breme škodljivih mikroorganizmov v črevesju, vključno z bakterijami in drugimi patogenimi mikroorganizmi, ki so lahko povezani s parazitskimi okužbami.
 • Okrepite svoj imunski sistem: Germivir vsebuje sestavine, ki lahko okrepijo vaš imunski sistem in pomagajo telesu, da se učinkoviteje bori proti parazitom. Zdrav imunski sistem je ključen za obrambo pred okužbami s paraziti in vam lahko pomaga hitreje okrevati.
 • Izboljšano prebavno zdravje: Črevesni paraziti pogosto povzročajo prebavne težave, kot so driska, zaprtje in nelagodje v trebuhu. Germivir lahko pomaga izboljšati zdravje prebave z odpravljanjem parazitov in ponovnim vzpostavljanjem naravnega ravnovesja črevesja. Posledica tega je lahko boljša absorpcija hranil in bolj zdravo delovanje črevesja.
 • Preprečevanje ponovnih okužb: Germivir ne le pomaga pri odpravljanju obstoječih parazitov, ampak lahko pomaga tudi pri preprečevanju možnih ponovnih okužb. S krepitvijo imunskega sistema in izboljšanjem zdravja črevesja Germivir ustvarja okolje, ki je manj ugodno za širjenje parazitov, s čimer se zmanjša tveganje za novo invazijo.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Germivir sestavine (sestava)

 • Izvleček česna : Česen je znan po svojih antibakterijskih in antiparazitskih lastnostih. Pomaga v boju proti črevesnim parazitom in krepi imunski sistem.
 • Izvleček črnega oreha : Črni oreh je učinkovita sestavina proti različnim vrstam parazitov, vključno z glistami in glistami. Ima protiglivične in antiparazitske lastnosti.
 • Bučna semena : Bučna semena vsebujejo aminokislino, imenovano kukurbitin, ki je strupena za parazite. Pomagajo pri odpravljanju črevesnih parazitov in podpirajo zdravje prebavnega trakta.
 • Izvleček nageljnovih žbic : nageljnove žbice imajo antiparazitske in antibakterijske lastnosti. Pomaga v boju proti parazitom in podpira zdravje črevesja.
 • Izvleček tansyja : tansy je znan po svojih anthelmintičnih lastnostih, tj. boju proti črevesnim črvom. Pomaga odstraniti parazite iz prebavnega sistema.

Na splošno sestavine v Germivirju delujejo sinergistično v boju proti parazitom in spodbujajo zdravje črevesja. Imajo antiparazitske, antibakterijske in anthelmintične lastnosti, pomagajo pri izločanju parazitov iz telesa in izboljšujejo delovanje prebavnega sistema.

Nevarnosti, učinkovitost in koristi Germivirja

 • Učinkovito odpravlja parazite iz telesa.
 • Izboljša imuniteto in splošno zdravje.
 • Zmanjšuje vnetje in draženje črevesja.
 • Pomaga izboljšati prebavo in absorpcijo hranil.
 • Preprečuje ponovno okužbo s paraziti.
Germivir

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Germivir način uporabe, letak, navodila

V skladu z navodili in navodilom za uporabo so spodaj navedene kontraindikacije, neželeni učinki, način uporabe in shranjevanja zdravila.

Kontraindikacije

Individualna nestrpnost do katere koli sestavine.

Stranski učinki

Možna alergijska reakcija na posamezne sestavine.

Kako uporabljati, kako jemati

Zaužijte 2 kapsuli dnevno z obroki.

Kako shraniti

Hraniti na hladnem in suhem mestu.

Rezultat uporabe Germivir

 • Odpravlja parazite iz telesa.
 • Izboljšuje prebavo in lajša črevesna vnetja.
 • Izboljša imuniteto in splošno zdravje.
 • Preprečuje ponovno okužbo s paraziti.
 • Izboljša absorpcijo hranil.

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov 

Germivir je bil moja odrešitev Odkar jemljem te kapsule, sem opazil veliko izboljšanje svojega zdravstvenega stanja. Včasih so me nenehno mučile prebavne težave in splošno slabo počutje, po uporabi Germivirja pa so ti simptomi popolnoma izginili. Toplo priporočam vsem, ki se želite znebiti parazitov in izboljšati svoje počutje!«

»Po preizkusu več izdelkov za zatiranje parazitov sem končno našel Germivir in lahko rečem, da je najboljši. Opazil sem opazne izboljšave v svoji prebavi in ​​splošni energiji. Prav tako se počutim lažje in moj imunski sistem se zdi močnejši. Z rezultati sem zelo zadovoljen in ga bom zagotovo uporabljal tudi v prihodnje.”

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Vložiť komentár