Slimella FIT, goljufije? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Slimella FIT  keto kapsule za hujšanje so inovativen način za dosego cilja izgube teže. Te kapsule vam pomagajo vstopiti v stanje ketoze, kjer vaše telo kuri maščobo kot glavni vir energije, kar pomaga pri naravni izgubi teže.

Kaj v resnici pomeni biti predebel ali debel?

Preprosto povedano, besedi “ prekomerna teža  “ in „debelost“ opisujeta preveč telesne maščobe.

Trenutno je najpogosteje uporabljena mera telesne teže indeks telesne mase (ITM).

 • ITM uporablja preprost izračun glede na višino in težo osebe (ITM = kg/m   2   ). Desetletja raziskav so pokazala, da indeks telesne mase zagotavlja dobro oceno „debelosti“ in je tudi v dobri korelaciji s pomembnimi zdravstvenimi rezultati, kot so bolezni srca, sladkorna bolezen, rak in splošna umrljivost.
 • Oglejte si nekaj za krčne žile:  Inslim, Weicode

Zdravi razponi BMI za odrasle in otroke

Kaj se šteje za zdrav ITM?

 • Za odrasle moške in ženske velja ITM med 18,5 in 24,9 za zdravo.
 • Prekomerna telesna teža  je opredeljena kot ITM med 25,0 in 29,9; in ITM 30 ali več velja za debelost.

Tako kot pri odraslih je debelost vedno večji problem tudi pri otrocih in mladostnikih. Ker otroci rastejo različno hitro glede na starost in spol, se definicije prekomerne telesne teže in debelosti pri otrocih in mladostnikih razlikujejo od definicij pri odraslih.

 • Na primer, v Združenih državah Amerike definicija temelji na standardnih grafikonih rasti, ki so jih razvili Centri za nadzor in preprečevanje bolezni. Pri otrocih in mladostnikih, starih od 2 do 20 let, se ITM med 85.   in   94.   percentilom   za starost in spol šteje za prekomerno telesno težo; ITM 95.   percentila   ali več velja za debelost.
Slimella FIT

Obseg pasu je pomemben: trebušna maščoba

Pomembna kategorija debelosti, ki je ITM ne upošteva, je tista, ki je znana kot »trebušna debelost« – odvečna maščoba okoli trebuha, ki je pomemben zdravstveni dejavnik tudi neodvisno od ITM.

 • Najenostavnejša in najpogosteje uporabljena mera abdominalne debelosti je obseg pasu. Smernice na splošno opredeljujejo abdominalno debelost kot obseg pasu 35 palcev ali več pri ženskah in obseg pasu 40 palcev ali več pri moških.

Merjenje telesne maščobe

Obstaja veliko načinov za merjenje telesne maščobe. Nekateri so popolni za zdravniško ordinacijo, na primer izračun indeksa telesne mase osebe. Druge bolj zapletene metode zahtevajo specializirano opremo, kot je slikanje z magnetno resonanco ali naprave za absorpciometrijo rentgenskih žarkov z dvojno energijo; čeprav lahko ti stroji zelo natančno izmerijo telesno maščobo, se običajno uporabljajo samo v ta namen v raziskovalnem okolju.

Po vsem svetu je 1,5 milijarde odraslih s čezmerno telesno težo ali debelih, do leta 2030 pa naj bi se to število povečalo na 3 milijarde. Epidemija dosega katastrofalne razsežnosti in eden ključnih, čeprav majhnih korakov v boju z njo je skupni jezik za opis problema.

Kaj je  Slimella FIT  in čemu je namenjen?

Kdaj se uporablja  Slimella FIT  in kakšne so terapevtske indikacije?

Slimella FIT  shujševalne kapsule na osnovi ketoze so izdelek, zasnovan za podporo hujšanju na naraven in učinkovit način. Te kapsule vsebujejo izbrane sestavine, ki pomagajo telesu preiti v stanje ketoze, v katerem se zgorevajo nakopičene maščobne obloge. Ketoza je presnovno stanje, v katerem telo kot primarni vir energije namesto ogljikovih hidratov uporablja maščobo. Kapsule Slimella FIT  so lahko dragocena podpora tistim, ki želijo svoje cilje shujšati na zdrav in trajnosten način.

Slimella FIT

Terapevtske indikacije

Slimella FIT  kapsule za hujšanje na osnovi ketoze se lahko uporabljajo v naslednjih primerih:

 • Hujšanje:  Kapsule Slimella FIT  lahko uporabljate kot del shujševalnega programa za zmanjšanje telesne maščobe. Pomagajo spodbuditi proces ketoze v telesu, kar pospeši izgorevanje nakopičene maščobe.
 • Nadzor apetita:  kapsule Slimella FIT so lahko koristne za nadzor apetita in lakote. Sestavine v kapsulah lahko pomagajo zmanjšati željo po visokokalorični hrani in zagotavljajo dolgotrajen občutek sitosti.

Sestava Slimella FIT  – Aktivne sestavine

Tukaj je seznam  sestavin Slimella FIT in njihovih učinkov:

 1. Ginseng:  Ginseng je znan po svojih energijskih in toničnih lastnostih. Lahko pomaga povečati energijo in vzdržljivost med telesno aktivnostjo ter spodbuja boljšo učinkovitost med vadbo.
 2. Folna kislina  : Folna kislina je vitamin B, ki je bistvenega pomena za celični metabolizem. Ima lahko pomembno vlogo pri sintezi novega tkiva in proizvodnji energije. Poleg tega lahko folna kislina podpira delovanje živčnega sistema.
 3. Vitamin B12: Vitamin B12 sodeluje pri proizvodnji energije in presnovi ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob. Pomaga zmanjšati utrujenost in izčrpanost s spodbujanjem normalnega delovanja živčnega sistema.
 4. Krom  : Krom je esencialni mineral, ki sodeluje pri presnovi ogljikovih hidratov in lipidov. Lahko pomaga uravnavati raven sladkorja v krvi, spodbuja zdravo energijsko ravnovesje in pomaga pri nadzoru telesne teže.
 5. Cink  : Cink je pomemben mineral za pravilno delovanje imunskega sistema ter za presnovo sladkorja in maščob. Lahko podpira splošno zdravje in pomaga uravnavati presnovo.

Prednosti

Tukaj je seznam prednosti Slimella FIT  Ketosis Diet Pills:

 1. Spodbujajo hujšanje:  kapsule SlimellaFIT  spodbujajo hujšanje s spodbujanjem telesa, da preide v stanje ketoze. Med ketozo telo kuri nakopičene maščobne obloge kot glavni vir energije, kar prispeva k izgubi teže.
 2. Povečanje energije: Med procesom ketoze telo proizvaja ketone, ki zagotavljajo stalen vir energije. Slimella FIT  kapsule lahko pomagajo povečati raven energije in izboljšajo vzdržljivost med vsakodnevnimi aktivnostmi in vadbo.
 3. Zmanjšajte apetit: sestavine v  kapsulah SlimellaFIT  lahko pomagajo nadzorovati apetit in zmanjšajo občutek lakote. Tako boste lažje nadzorovali svoje porcije in zmanjšali skupni vnos kalorij.
 4. Izboljšajte presnovno zdravje:  kapsule Slimella FIT  lahko pomagajo uravnavati raven sladkorja v krvi in ​​izboljšajo občutljivost za inzulin. To je lahko koristno za ljudi, pri katerih obstaja tveganje za razvoj sladkorne bolezni tipa 2 ali ki poskušajo obvladati svoje diabetično stanje.
 5. Podpora telesni sestavi: uporaba kapsul Slimella FIT  lahko pomaga pri zmanjševanju telesne maščobe ob ohranjanju mišične mase. To lahko prispeva k boljši telesni sestavi, hkrati pa poveča pusto telesno maso in zmanjša visceralno maščobo.

Navodila za uporabo – Kako uporabljati  Slimella FIT?

Preden vzamete to zdravilo, natančno preberite to navodilo, ker vsebuje za vas pomembne informacije.

Način uporabe, odmerjanje

Za pravilno uporabo Slimella FIT  kapsul za hujšanje na osnovi ketoze sledite spodnjim navodilom:

Slimella FIT
 • Pazljivo preberite navodila, ki so priložena izdelku. Za pravilen vnos vedno upoštevajte navodila proizvajalca.
 • Običajno se priporoča zaužitje ene  kapsule SlimellaFIT  dnevno s kozarcem vode.
 • Pri uporabi kapsul Slimella FIT  je pomembna uravnotežena in zdrava prehrana. Izberite živila, bogata s hranili, kot so sadje, zelenjava, puste beljakovine in cela zrna.
 • Z redno vadbo lahko povečate učinkovitost  kapsul Slimella FIT  . Priporočljivo je, da vsaj 30 minut na dan namenite zmerni telesni dejavnosti, kot so hoja, plavanje ali joga.
 • Čez dan pijte dovolj, da ostanete hidrirani.
 • Za najboljše rezultate je pomembno, da kapsule jemljete dosledno.

Resnične ocene, negativne ocene – komentarji na forumu

»Sem 50-letna učiteljica in bi rada delila svojo izkušnjo s   kapsulami za hujšanje Slimella FIT na osnovi ketoze. Potem ko sem poskusil številne metode hujšanja brez uspeha, sem se odločil, da dam  SlimellaFIT priložnost  . Moram priznati, da sem bil nad rezultati prijetno presenečen. V razmeroma kratkem času sem opazil občutno izgubo teže in več energije čez dan. Vesela sem, da sem našla izdelek, ki mi ustreza. Zelo priporočam  Slimella FIT  vsem, ki iščejo pomoč pri doseganju svojih ciljev glede izgube teže.”

»Po letih boja z odvečnimi kilogrami sem se na priporočilo prijateljice odločila preizkusiti  Slimella FIT  . Bil sem presenečen nad rezultati, ki sem jih dobil. Slimella FIT  kapsule so resnično spremenile moj pristop k hujšanju. Opazil sem znatno zmanjšanje apetita in začel učinkoviteje kuriti odvečno telesno maščobo. Zdaj se počutim bolj fit, poln energije in bolj samozavesten. Slimella FIT  je postala nepogrešljiv zaveznik na moji poti do doseganja ciljev teže. Te kapsule zelo priporočam vsem, ki iščejo učinkovito rešitev za zdravo in trajnostno hujšanje.“

Uradna spletna stran proizvajalca – 50% popust, cena, kje kupiti

Proizvajalec nudi 50% popust na redno maloprodajno ceno. Za naročilo preprosto obiščite uradno spletno mesto proizvajalca s pomočjo spodnje povezave in dokončajte postopek spletnega nakupovanja. Uporaba promocijske kode ni obvezna.

1 komentár k “Slimella FIT, goljufije? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti”

Vložiť komentár