Izjava o omejitvi odgovornosti v zdravstvu

Informacije na portalu humana-svojci.si so zgolj okvirne in se lahko prilagodijo ali umaknejo brez predhodnega obvestila. Te informacije v nobenem primeru ne predstavljajo medicinske diagnoze ali priporočila. Za pravilno diagnozo in zdravljenje se morate nujno posvetovati z družinskim zdravnikom ali specialistom na tem področju.

Zelo priporočljivo je, da se pri vseh pomislekih ali vprašanjih v zvezi z uživanjem prehranskih dopolnil, zdravil ali uporabo medicinskih pripomočkov posvetujete z zdravnikom ali zdravstvenim strokovnjakom. Čeprav informacije na tem spletnem mestu temeljijo na podrobnih študijah in uglednih virih, ne moremo trditi, da so popolne in popolnoma točne.

Niti lastnik spletnega mesta, niti izdajatelj, niti pisci ne prevzemajo nobene odgovornosti za škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe informacij, opisanih na spletnem mestu. Pomembno je razumeti, da je to, kar je posredovano, namenjeno zgolj informiranju in ne nadomešča neposredne interakcije med bolnikom in njegovim zdravnikom. Za podrobno in natančno diagnozo ter zdravljenje se je treba nujno posvetovati s pristojnim zdravnikom.