Cariovico, goljufije? Negativna mnenja, forum, lekarna, cena, kje kupiti

Cariovico je inovativen izdelek , sestavljen iz naravnih sestavin rastlinskega izvora, ki lahko   podpira srce   in  krvožilni sistem  ter odstrani vse prisotne nečistoče, zahvaljujoč kombiniranemu delovanju snovi, iz katerih je sestavljen.

Ne smemo pozabiti, da je večina bolezni obtočil in srca posledica presežka tako imenovanega »slabega« holesterola, ki se kopiči v  stenah ven  in arterij ter povzroča zapore, ki onemogočajo pravilen pretok krvi.

Če teh ozkih grl ne obravnavamo pravilno kot preventivo, lahko spodbudijo nastanek ateroskleroze, ki posledično povzroči bolezni srca in ožilja.

Cariovic o uspe izvesti temeljno dejanje za zaustavitev teh patologij z   izboljšanjem krvnega obtoka, tako centralnega kot perifernega, tako da dobro preskrbljene krvne žile spodbujajo občutek splošnega dobrega počutja v telesu, tako fizično kot psihično.

Kaj povzroča visok krvni tlak?

Skoraj   polovica vseh odraslih   v Združenih državah ima visok krvni tlak, vendar se mnogi tega ne zavedajo. Visok krvni tlak je nevaren in je lahko tihi morilec, če ga ne zdravimo. Zato je tako pomembno razumeti, kaj ga povzroča in kako ga nadzorovati.

Najprej najprej – kaj je visok krvni tlak?

Za preživetje potrebujejo vaša tkiva in organi oksigenirano kri, ki kroži po telesu. Ko vaše srce bije, ustvarja pritisk, ki poganja kri skozi mrežo krvnih žil. Krvni tlak meri, koliko krvi teče skozi vaše krvne žile in kakšen upor ima kri, ko srce črpa.

Visok krvni tlak ali hipertenzija se pojavi, ko je tlak krvi, ki pritiska na stene krvnih žil, stalno previsok in doseže nezdravo raven. Ko se to zgodi, morajo vaše srce in krvne žile delati težje in manj učinkovito, kar poškoduje občutljiva tkiva v arterijah. Ko se poškodba poveča, se vzdolž raztrganin v stenah arterij oblikujejo obloge, kar lahko na koncu privede do drugih stanj, vključno s srčnim napadom in možgansko kapjo.

Cariovico

Visok krvni tlak je lahko „tihi morilec“

Morda se ne zdi, da je vse narobe, saj se visok krvni tlak pogosto razvija več let. Visok krvni tlak počasi poškoduje vaš obtočni sistem in lahko tiho vpliva na vas, zaradi česar je veliko bolj nevaren.

Preberite tudi: 

Kakšni so simptomi?

Mnogi ljudje nikoli ne bodo občutili simptomov visokega krvnega tlaka. Lahko traja desetletja, da stanje doseže dovolj resno raven, da se pokažejo simptomi. Simptomi hude hipertenzije lahko vključujejo:

 • glavobol
 • dispneja
 • krvavitev iz nosu
 • Rdečica
 • Omotičnost
 • Bolečine v prsih
 • Spremembe vida
 • Kri v urinu
 • Krvavi madeži v očeh

Če se pojavi kateri od teh simptomov, takoj poiščite zdravniško pomoč.

Vendar pa teh simptomov nimajo vsi ljudje z visokim krvnim tlakom. Čakanje na pojav simptomov visokega krvnega tlaka je lahko usodno. NE poskušajte postaviti diagnoze sami. Najboljši način za preverjanje, ali imate visok krvni tlak, je redno merjenje krvnega tlaka. Poiščite številke svojega krvnega tlaka in ga po potrebi spremenite, da zaščitite svoje zdravje.

Kaj povzroča visok krvni tlak?

Medtem ko vzrok visokega krvnega tlaka pogosto ni znan, lahko prispevajo prehrana, zdravila, življenjski slog, starost, genetika in sočasne bolezni.

Tukaj je nekaj dejavnikov, ki lahko prispevajo k primarni hipertenziji:

 • Prehrana z veliko soli, maščob ali holesterola
 • Kronične bolezni, kot so sladkorna bolezen, visok holesterol ali hormonske težave
 • hipertiroidizem
 • Bolezni ledvic
 • Družinska zgodovina
 • Sedeči način življenja in pomanjkanje gibanja
 • Starejša starost
 • debelost
 • Dirka
 • Zdravila kot kontracepcijska sredstva
 • stres
 • Uporaba tobaka
 • Zloraba alkohola ali drog
 • Nezdravljena apneja v spanju

Kaj je dober odčitek krvnega tlaka?

Odčitek krvnega tlaka ima dve številki:

Sistolični krvni tlak   je najvišje število in označuje tlak, potreben za črpanje krvi.

Diastolični tlak   je spodnja številka, ki odčitava tlak med srčnimi utripi.

Obstaja pet kategorij krvnega tlaka pri odraslih:

 • Zdravi   manj kot 120/80 mm Hg.
 • Zvišan   sistolični med 120-129 mm Hg in diastolični pod 80 mm Hg.
 • Hipertenzija 1. stopnje   , sistolični med 130-139 mm Hg in diastolični med 80-89 mm Hg.
 • Hipertenzija 2. stopnje,   sistolični nad 140 mm Hg in diastolični 90 mm Hg ali več.
 • Hipertenzivna kriza,   sistolični nad 180 mm Hg ali diastolični nad 120 mm Hg.
 • CardioA, Cardiotonus
Cariovico

Kako  deluje Cariovic et al.?

Kapsula   Cariovic o  vsebuje 100% rastlinske izvlečke, ki so zelo učinkoviti za zdravje ljudi. Pravzaprav po zaužitju kapsule s kozarcem vode le-ta sprosti svoje učinkovine in začne blagodejno delovati na srčno-žilni sistem, zahvaljujoč kombinaciji učinkovin, ki pomešane z vodo zelo učinkovito delujejo na venske in arterijske stene.

Glavna naloga je   pomagati očistiti stene žil pred holesterolnimi oblogami,   kar zmanjša tveganje za bolezni, kot je ateroskleroza, ki je v glavnem odgovorna za številne, tudi resne, patologije, ki prizadenejo krvni obtok.

Cariovic o ima zelo preprost mehanizem delovanja:  učinkovine v kapsuli se sprostijo po vstopu v telo in v stiku z vodo sproščajo določene snovi, ki delujejo kot majhne kisikove jeklenke, ki lahko razbijejo prisotne bloke holesterola. na stenah žil, jih uniči.
Na ta način se vzpostavi normalen pretok krvi in ​​se izogne ​​tveganju za bolezni, tudi resne, ki prizadenejo srčno-žilni sistem, kot sta možganska kap in srčni infarkt.

Sestavine  dodatka Cariovico

Cariovic je   izdelek, pridobljen iz snovi rastlinskega izvora, zahvaljujoč izkušnjam homeopatov in zeliščarjev, ki so ga razvili. Da bi dobili ta izdelek in ga naredili učinkovitega, so strokovnjaki uporabili nekatere sestavine, kot so izvleček koprive, izvleček gloga, vitamin B2, tiamin, pa tudi izvleček vrbovega lubja.

Izvleček koprive   ima pomembne lastnosti za celotno telo, pomaga pri odstranjevanju oblog v telesu in čisti stene žil pred odvečnimi nečistočami. Poleg tega lahko aktivira imunski sistem in čisti ledvice ter iz telesa odstrani vse nekoristne snovi. Kopriva lahko zagotovi vitamine, mineralne soli in druge elemente, ki so koristni za zdravje posameznika.

Izvleček gloga   je pridobljen iz rastline glog, ki ima številne blagodejne lastnosti za telo, med drugim zelo blagodejne za srce, saj spodbuja širjenje arterij in s tem izboljša prekrvavitev in prehrano tkiv. Zaradi prisotnosti antioksidativnih polifenolov, flavonoidov in drugih snovi, glog ščiti srce, krepi njegovo delovanje ter odpravlja presnovne usedline in holesterol iz krvnih žil. Če povzamemo, lahko rečemo, da glog ni le učinkovita pomoč pri ohranjanju zdravega srca, ampak tudi odlično zdravilo za zmanjševanje tesnobe in živčne napetosti.

Druga sestavina zdravila   Cariovic o   je   vitamin B2,   znan tudi kot riboflavin. Njegov prehranski vnos je pomemben za srčno tkivo, saj zmanjšuje žilne krče, deluje pomirjujoče in sproščujoče ter normalizira krvni tlak.

Potem najdemo   tiamin   , to je vitamin B1, ki je potreben za uravnavanje delovanja srca, normalizacijo živčnega sistema in metabolizma. Zato je njegovo uživanje pomembno, saj pomaga srcu in krvožilnemu sistemu, saj odpravlja vse krvne strdke, ki so prisotni v krvi, in tako izboljša krvni obtok.

Nazadnje, v   Cariovic o   najdemo   izvleček macesnovega lubja   , ki ima reparativno funkcijo krvnih žil, saj posreduje, da razpoči vse mikrorazpoke, ki nastanejo v stenah samih žil, in se tako izogne ​​nevarnosti poka. Pravzaprav lahko to sestavino primerjamo z obližem, ki se namesti na nevarna mesta, ustvari zaščitno plast in tako spodbuja pravilen pretok krvi.

Koristi  Cariovico

Cariovic o   blagodejno vpliva na srce in srčno-žilni sistem, saj lahko vzpostavi normalno delovanje srčnega utripa in poskrbi za popolno čiščenje krvnih žil. Ob stalnem jemanju   zdravila  Cariovic   pride do normalnega pretoka krvi, zato se normalizira tudi krvni tlak.

Vse to se odraža v vsakodnevnih aktivnostih, tudi najbolj nepomembnih, ki jih lažje opravljamo zahvaljujoč novo pridobljeni energiji, tako telesni kot psihični.

Poleg tega   Cariovic izboljšuje    metabolizem in podpira izločanje odvečnega sladkorja in maščob ter pomaga pri nadzoru telesne teže.

Da bi dosegli optimalne in trajne koristi,  je treba Cariovic o   jemati redno, v skladu z navodili na embalaži.

Mnenja in komentarji strank  Cariovico

Zaradi nenehne uporabe   Cariovic   so po nekaj tednih opazili znatno izboljšanje, tako fizično kot psihično, in ponovno odkrili užitek pri opravljanju vsakodnevnih aktivnosti, ki so jim postale breme  Poleg tega drugi uporabniki poročajo, da jim je z uporabo tega dodatka uspelo normalizirati telesno težo in zmanjšati nepotrebne kilograme.

Mnenja in komentarji strank

Nekaterim ljudem, ki so se leta spopadali s težavami, povezanimi s perifernim obtočilom, kot sta otekanje gležnjev in kronična utrujenost, je zahvaljujoč uporabi  Cariovic o  končno uspelo   izboljšati   kakovost življenja in se vrniti k opravljanju vseh vsakodnevnih dejavnosti. ki je bil odvisen od njihovega zdravstvenega stanja. so postale nevzdržne. Drugi ljudje so poročali o koristih za sklepe, zmanjšanju bolečin v nogah zaradi izboljšanega mazanja sklepov.

Na koncu lahko rečemo, da so vsi uporabniki pri uporabi  Cariovic o našli koristi   , izboljšali kakovost svojega življenja in ustvarili pogoje za podaljševanje samega življenja.

Da bi imeli pozitivne in trajne učinke, je seveda potrebno   uporabo tega dodatka spremljati zdrav življenjski slog,   to je dieta z nizko vsebnostjo maščob in sladkorja, stalna telesna aktivnost ter izogibanje kajenju, alkoholu in drogam.

Kontraindikacije  Cariovic et al

Cariovic je   izdelek iz naravnih sestavin rastlinskega izvora in nima kontraindikacij. Za pravilno uporabo dodatka pa je priporočljivo upoštevati navodila proizvajalca, ki so priložena embalaži.

Cariovico

Poleg tega Cariovic o ne vsebuje    kemičnih spojin, zato ga telo dobro prenaša in doslej ni bilo poročil o intoleranci na izdelek.

Cena in kje ga kupiti  Cariovico

Cariovic o   prodaja neposredno proizvajalec  na uradni spletni strani  po ugodni ceni, s 50% popustom.

Za nakup se lahko povežete s spletno stranjo proizvajalca, izpolnite ustrezen obrazec s potrebnimi podatki in oddate naročilo.

Po nekaj dneh   dobite izdelek na dom   preko kurirja, ki ga lahko plačate.

Vložiť komentár