CardioA, goljufije? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

CardioA je prehransko dopolnilo  na osnovi naravnih izvlečkov, razvito za zdravje srca in ožilja. Ko telo kaže znake nelagodja ali bolečine, to pomeni, da potrebuje našo pozornost. Veliko stanj, kot so visok krvni tlak, krčne žile in hemoroidi, lahko povzroči isti razlog: zamašene krvne žile.

Mnogi moški in ženske se odločijo za nakup zdravil za nadzor bolečine in vnetja, vendar problem ostaja. Da bi odpravili vzrok, je potrebno očistiti zamašene krvne žile. Toda zakaj stene krvnih žil blokirajo pretok krvi in ​​kako lahko posredujemo?

Kaj pomeni nenadno zvišanje krvnega tlaka?

Rahla nihanja krvnega tlaka so normalna čez dan, vendar skok, ki se pojavi od nikoder, lahko pomeni nekaj resnega.

Normalno je, da se krvni tlak  – sila, s katero srce črpa kri po telesu – čez dan spreminja, običajno po predvidljivem vzorcu: najnižji ponoči, naraste tik pred prebujanjem, med tednom pa doseže vrhunec popoldne. , nato spet pada, dokler ni dosežen ta nočni minimum. Toda včasih lahko krvni tlak nenadoma naraste nad normalno visoko raven in celo doseže nevarne meje. Temu pravimo skok krvnega tlaka in je lahko potencialno škodljiv.

Strokovnjake smo prosili, da razpravljajo o osnovah skokov krvnega tlaka, vključno s tem, ko je potrebna zdravniška pomoč.

Kaj je visok krvni tlak?

Skok krvnega tlaka je nenaden dvig izven normalnega območja, pravi Heather Johnson, doktorica medicine, preventivna kardiologinja v regionalni bolnišnici Boca Raton na Floridi. Ta normalni razpon se bo razlikoval glede na to, ali imate    visok krvni tlak (hipertenzijo)    ali ne – skok ne določa toliko specifična številka, temveč to, kje je vaš krvni tlak v razmerju z običajno visokim.

Preverite tudi:  Cardiotonus

Kaj to pomeni: pomembno je vedeti, kakšen je vaš normalni razpon krvnega tlaka, da lahko opazite skok.

Na primer, oseba z    visokim krvnim tlakom    ima lahko začetni (ali sistolični) odčitek 170 mm Hg, in tudi če je ta številka previsoka, se ne bi štela za strmo, pravi dr. Johnson. Za druge je doseganje celo razmeroma majhnega števila lahko preskok.

„Pri nekaterih ljudeh je njihov normalen [sistolični krvni tlak] lahko okoli 100, in če dosežejo 129, je to zanje najvišja vrednost,“ pravi dr. Johnson. „Lahko pa je to povsem normalen krvni tlak za drugo osebo.“

Za primerjavo, krvni tlak pod 120/80 mm Hg velja za zdravega, medtem ko je hipertenzija opredeljena kot krvni tlak dosledno na ali nad 130/80, v skladu z najnovejšimi smernicami Ameriškega združenja za srce (AHA). Visok krvni tlak ali „predhipertenzija“ je krvni tlak med 120/80 in 129/89.

Brez posebne številke, ki določa konico, so simptomi pomemben pokazatelj, pravi dr. Johnson. Ko vam krvni tlak nenadoma naraste, lahko občutite bolečino ali tiščanje v prsih, spremembe v vidu ali zamegljen vid in glavobole.

„S temi simptomi včasih najprej diagnosticiramo visok krvni tlak ali ugotovimo, da bo morda treba prilagoditi zdravila za krvni tlak,“ dodaja.

Kaj lahko povzroči visok krvni tlak?

Številni dejavniki življenjskega sloga, stanja in zdravila lahko povzročijo nenadno zvišanje krvnega tlaka. Vsebuje:

Kakšna bolečina

Bolečina lahko povzroči zvišanje krvnega tlaka, ko živčni sistem kot mehanizem za preživetje poveča svoj simpatični odziv, ki vključuje pospešen srčni utrip in preusmeritev pretoka krvi v glavne organe.

Zanimivo je, da lahko tudi zdravila proti bolečinam povzročijo dvig krvnega tlaka. Torej gre za dvojni udarec: „Imate bolečino samo in nekatera zdravila, ki poskušajo zdraviti bolečino, lahko povzročijo skok,“ pravi dr. Johnson.

Kofein

Ko naročite dodatno skodelico kave, lahko začutite skok, saj lahko kofein zviša krvni tlak tako, da začasno zoži krvne žile. „Pri nekaterih ljudeh lahko kofein dejansko povzroči znatno zvišanje krvnega tlaka,“ pravi dr. Johnson.

Srednje šole

Krvni tlak se med vadbo dvigne zaradi povečanega povpraševanja srčno-žilnega sistema in potrebe mišic po kisiku med delovanjem.

Vendar pa je sčasoma vadba ena najmočnejših stvari, ki jih lahko naredite za    zmanjšanje    osnovnega stresa. To je zato, ker vadba širi krvne žile, pojasnjuje dr. Guy Mintz, direktor oddelka za kardiovaskularno zdravje in lipidologijo v bolnišnici Sandra Atlas Bass Heart v Univerzitetni bolnišnici North Shore v Manhassetu v New Yorku. To pomeni, da odpira krvne žile, kar olajša pretok krvi.

V nekaterih primerih lahko športniki in drugi razvijejo tako imenovano hipertenzijo, ki jo povzroča vadba. Opredeljen je kot sistolični krvni tlak (najvišje število) med vadbo, ki je večji od 190 mm Hg za ženske ali 210 mm Hg za moške. Namesto da bi se po vadbi vrnil na izhodiščno raven ali nižje, kot se običajno zgodi po vadbi, lahko krvni tlak pri ljudeh s hipertenzijo, ki jo povzroči vadba, po vadbi ostane povišan nad normalno (čeprav ne tako visoko kot med vadbo). Vzroki za hipertenzijo, ki jo povzroči vadba, niso znani, vendar lahko poveča tveganje za razvoj hipertenzije. Lahko ga diagnosticiramo s srčnim obremenitvenim testom.

Hrana s tiraminom

Uživanje velikih količin hrane, ki vsebuje aminokislino tiramin, lahko povzroči začasno zvišanje krvnega tlaka. (    Tiramin je vazokonstriktor    , kar pomeni, da oži krvne žile.) Tiramin najdemo v živilih, ki so starana, dimljena, fermentirana ali vložena.

Vendar le malo živil vsebuje dovolj tiramina, da bi večini ljudi predstavljalo težavo. Izjema so ljudje, ki jemljejo razred antidepresivov, imenovanih zaviralci monoaminooksidaze (MAOI), ki blokirajo encim, ki razgrajuje presežek tiramina v telesu. Kombinacija lahko povzroči nevarno zvišanje krvnega tlaka.

Kaj je   CardioA?

Cardio A je naravni dodatek    , ki je lahko v takih situacijah v veliko pomoč. Svojo učinkovitost sprosti v stiku z vodo in je zelo enostaven za uživanje. Njegova učinkovitost je na drugem mestu takoj za operacijo čiščenja žil, vendar ima prednost, da nima stranskih učinkov ali drugih tveganj.

Z jemanjem izdelka boste zagotovo videli koristi na srednji in dolgi rok, od drugega meseca uporabe. Čeprav mnogi potrošniki trdijo, da lahko cenijo rezultate že po nekaj tednih. Cena Cardio A    je tudi zelo demokratična in dostopna.

>>>-50% Cena – Uradna stran<<<<

Cardio A

CardioA sestavine

Cardio A   je sestavljen samo iz naravnih sestavin, izvlečkov zelišč, pakiranih v praktičnih tabletah. Ta dodatek pomaga očistiti žilno mrežo telesa, od arterij do kapilar, odpravlja holesterol, krvne strdke in kalcijeve usedline, ki preprečujejo prosti pretok krvi.

Ko vsebina tablete vstopi v krvni obtok, sprosti drobne mehurčke kisika, ki zadenejo kopičenje in očistijo prehod.

Sestavine:

Kopriva    je zelo priljubljena rastlina v alternativni medicini in širše. Njegova glavna naloga je čiščenje krvnih žil holesterola, ki se drži sten. Zahvaljujoč koprivi    Cardio A    sprosti pretok krvi in ​​omogoči organom in mišicam, da prejmejo ustrezno količino hidracije in prehrane. Kopriva pomaga tudi pri zmanjševanju oteklin, regeneraciji hrustanca, izboljšani gibljivosti in zmanjšanju bolečin v sklepih.

Izvleček    gloga  ujame delce holesterola in jih spremeni v HDL lipoproteine, to je del dobrega holesterola. Ta preobrazba je zelo pomembna, saj poleg čiščenja žilnega omrežja daje telesu veliko več energije. Tisti, ki uporabljajo   Cardio A,   bodo tako čez dan občutili večjo vitalnost.

Druga ključna sestavina   Cardio A  je vitamin B2 , ki je pomemben za zdravje krvnih žil, saj sprošča krvne žile, zmanjšuje krče in stabilizira krvni tlak. To lahko pozitivno vpliva na glavobole, tinitus, delovanje pljuč in bronhijev.

Tiamin,  znan tudi kot vitamin B1, je hranilo, ki ima preventivno funkcijo za srčno-žilni sistem: dejansko pomaga preprečevati nastajanje krvnih strdkov in zagotavlja bolj gladek pretok krvi. To lahko zmanjša srčno utrujenost in prepreči tahikardijo ali aritmijo. Tiamin sodeluje tudi pri presnovi sladkorjev in omogoča njihovo pretvorbo v energijo, ki jo telo lahko takoj porabi.

B1   sodeluje pri sintezi nevrotransmiterjev in je zato pomemben za prenos živčnih impulzov, poleg tega pa ohranja zdravje srca z uravnavanjem ravni natrija in kalija. Ta pomemben element lahko najdemo tudi v živilih, kot so stročnice, oreščki, semena in cela zrna. Z uvedbo teh živil v času jemanja antihipertenzivnih zdravil lahko zagotovo povečamo njihov učinek.

Lubje vrbe    v obliki ekstrakta daje   Cardio   A protivnetne in analgetične lastnosti. Ta spojina deluje kot pravi »mavec« na stenah posod in hitro popravi mikrorazpoke, ki bi lahko povzročile pokanje. Delovanje izvlečka vrbe preprečuje možgansko kap in izboljšuje zdravje možganov, saj omogoča celicam, da prejmejo več kisika in hranil.

Salicilna kislina    se v medicini uporablja za izboljšanje delovanja krvožilnega sistema: v tem primeru lahko izvleček vrbovega lubja vsebuje različne odmerke, zato je pomembno, da o tem obvestite svojega zdravnika, še posebej v primeru obstoječe bolezni. .

Kako dolgo uporabljati  Cardio A?

Strokovnjaki priporočajo vsaj 60-dnevno zdravljenje, da opazite oprijemljive spremembe v svojem zdravju. Z vsaj dvomesečnim jemanjem   zdravila Cardio A   boste zjutraj opazili več energije, boljšo koncentracijo ter izboljšan sluh in voh.Pregledi  CardioA

Z bolj uravnoteženo prehrano in redno vadbo    lahko Cardio A    resnično    pomaga rešiti številne bolezni in preprečiti    zaplete. Večina mnenj, veliko na internetu, je zelo pozitivnih.

Uporabniki, tako moški kot ženske, poročajo o zmanjšanju ali izginotju številnih telesnih obolenj, kar zmanjšuje potrebo po nakupu novih zdravil. Srednjeročno in dolgoročno je mogoče opaziti tudi pomembne izboljšave zdravja ožilja.

Ocene uporabnikov Cardio A    opisujejo prednosti, kot so lažje prebujanje in brez bolečin v mišicah, povečan apetit, več energije, lažje gibanje, bolj počitek in lažji spanec ter miren spanec.

Vedno se je dobro posvetovati s svojim strokovnjakom, da določite najboljši odmerek in uskladite jemanje katerega koli zdravila, da se izognete neželenim učinkom.

CardioA

Kako deluje

Jemanje zdravil za srce blagodejno vpliva na celotno telo: zmanjšuje žilne in mišične krče, spodbuja zdravo hujšanje, obnavlja kapilare in zmanjšuje tveganje za srčni infarkt. Poleg tega za razliko od drugih dodatkov ne pušča grenkega okusa v ustih in ne povzroča aerofagije, ampak ščiti želodec in črevesje, ki lahko bolje prebavita hrano.

Mehanizem delovanja tega dodatka poteka v štirih fazah: čiščenje sten krvnih žil, pretvorba holesterola v energijo, zmanjšanje kontrakcij in zmanjšanje obremenitve srca. Spomnimo vas, da je formula namenjena čiščenju in obnovi krvnih žil, hkrati pa varuje zdravje možganov in zmanjšuje tveganje za možgansko kap.

Kako izboljšati rezultate  Cardio A

Vsaka oseba ima svoje fizično stanje in navade: ta edinstvenost pomeni, da se   rezultati CardioA   lahko razlikujejo od osebe do osebe. Izdelek je še vedno učinkovit, vendar sta obseg in trajanje delovanja odvisna od posameznih stanj.

Potencial   Cardio A   je zelo pozitiven, vendar je pomembno    razumeti, da to ni čudežni izdelek    : vendar je ta močna mešanica zelišč in bistvenih sestavin lahko odločilna skupaj z bolj zavestnim odnosom do izbire hrane in bolj aktivnim načinom. prehranjevanja. življenje.

Vključitev več alkalne hrane v vašo prehrano, pitje vsaj dveh litrov vode na dan, pogosto pitje vode in izogibanje žeji sta dva vedenja, ki lahko vplivata na učinkovitost Cardio A.

Vendar  je enako pomembno, da ohranjate telo aktivno    : 15-20 minut hoje vsak dan je lahko dovolj, da maksimalno aktivirate vse njegove kardiovaskularne lastnosti.

2 komentáre k “CardioA, goljufije? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti”

Vložiť komentár