Viarex, goljufije? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Viarex je dodatek v obliki kapsul, namenjen izboljšanju erekcije in spodbujanju spolnega zdravja moških. Njegove naravne sestavine pomagajo spodbuditi krvni obtok v genitalnem področju, kar lahko spodbuja močnejše in daljše erekcije.

Impotenca se pojavi, ko moški ne more doseči erekcije ali je vzdrževati dovolj dolgo, da bi imel zadovoljiv spolni odnos. Impotenca je bolj znana kot  erektilna disfunkcija (ED)  . Čeprav se to občasno lahko zgodi vsakemu moškemu,   imate morda erektilno disfunkcijo (izraz impotenca se ne uporablja več tako pogosto), če težave z erekcijo motijo ​​vaše spolno življenje.

Erektilna disfunkcija prizadene več kot 30 milijonov moških v Združenih državah. Čeprav se tveganje za razvoj erektilne disfunkcije s starostjo povečuje, ni značilno samo za starejše moške. Približno 1 od 4 moških, pri katerih so na novo diagnosticirali erektilno disfunkcijo, je mlajših od 40 let.

Kaj je impotenca?

Kaj je impotenca?

Med  spolnim vzburjenjem  obstaja kompleksna interakcija med več različnimi telesnimi sistemi – kot so krvne žile, mišice in hormoni. 

Najprej se sprostijo gladke mišice, ki obkrožajo majhne krvne žile v penisu, kar omogoči pretok krvi. Kri napolni tako imenovana kavernozna telesa (gobasto tkivo penisa), ki zadržujejo kri in  povzročijo erekcijo  . 

Ta proces vključuje spojino, imenovano dušikov oksid, ki jo sproščajo tkiva in krvne žile. Po orgazmu in ejakulaciji kri odteče iz penisa in pride do erekcije (  Sullivan, 1999  ).

Erektilna disfunkcija se pojavi, ko se ne zgodi, kot bi se moralo. Veliko stvari lahko povzroči erektilno disfunkcijo, vključno z zdravili, stresom, tesnobo ali slabimi življenjskimi navadami. Če imate erektilno disfunkcijo, je pomembno, da obiščete svojega zdravnika, saj je to lahko opozorilni znak druge zdravstvene težave, kot je visok krvni tlak, sladkorna bolezen ali  bolezen srca  . Moški z erektilno disfunkcijo so prav tako izpostavljeni povečanemu tveganju za srčni infarkt ali možgansko kap (AUA, 2018).

Znaki in simptomi erektilne disfunkcije

Občasne težave z erekcijo za večino moških niso nenavadne. Če pa se to dogaja redno ali  ovira vaše spolno življenje  , se morate o tem pogovoriti s svojim zdravnikom. Pogosti simptomi erektilne disfunkcije vključujejo (  NIH, 2017  ):

 • Težave z doseganjem erekcije kadar koli
 • Včasih dobite erekcijo, vendar ne vsakič, ko želite seksati
 • Nezmožnost vzdrževanja erekcije dovolj dolgo za zadovoljiv spolni odnos

Vaše duševno zdravje je prav tako tesno povezano z erektilno disfunkcijo. Nekaterih moških spolnost ne zanima toliko zaradi erektilne disfunkcije. Drugi menijo, da  depresija  ,  anksioznost  in stresorji v odnosih prispevajo k ED in so posledica ED.

Dejavniki tveganja in vzroki za erektilno disfunkcijo

Starost je eden najbolj znanih dejavnikov tveganja za erektilno disfunkcijo. Čeprav se tveganje za razvoj ED  povečuje s staranjem moških  (zlasti tistih, starih 50 let in več), staranje ne povzroči ED in se lahko pojavi kadar koli. Tukaj je nekaj drugih dejavnikov, ki lahko povečajo tveganje za razvoj ED (NIH, 2017;  Kouidrat, 2017  ):

 Zdravstvena stanja, ki lahko povzročijo erektilno disfunkcijo

 • Sladkorna bolezen  : Moški s sladkorno boleznijo imajo več kot trikrat večjo verjetnost, da bodo razvili erektilno disfunkcijo in se razvije 10-15 let prej kot moški brez sladkorne bolezni.
 • Nizka raven testosterona
 • Visok krvni tlak (hipertenzija)
 • Ateroskleroza  (otrdelost arterij zaradi holesterolnih plakov)
 • Srčna bolezen
 • Visok holesterol
 • Kronična ledvična bolezen
 • multipla skleroza (MS)
 • Peyroniejeva bolezen  (brazgotine na penisu)
 • Zgodovina operacije 
 • Poškodba penisa, hrbtenjače, prostate, mehurja ali medenice.
 • Proctotivo, HugeEffect
VIAREX

Kaj je to Viarex in čemu služi?

Viarex je izdelek za zdravje moških, ki je na voljo v obliki kapsul. Razvit je bil za pomoč pri izboljšanju erektilne funkcije in spodbujanju spolnega zdravja pri moških. Izbrane sestavine skupaj povečajo pretok krvi v genitalnem predelu, kar lahko povzroči močnejšo in daljšo erekcijo.Viarex je namenjen uporabi kot prehransko dopolnilo za podporo spolnemu zdravju moških.

Predvidena uporaba

Viarex se lahko uporablja v naslednjih primerih:

 • Težave z erektilno disfunkcijo: Če imate težave z doseganjem ali vzdrževanjem erekcije, ki zadostuje za zadovoljiv spolni odnos, je Viarex lahko rešitev za izboljšanje te funkcije.
 • Nizek libido ali spolni nagon: Če ste opazili zmanjšanje spolnega nagona ali pomanjkanje zanimanja za seks, vam lahko Viarex pomaga povečati libido in izboljšati spolne odzive.
 • Spolna utrujenost: če se med spolnim odnosom počutite utrujeni ali brez energije in to vpliva na vašo učinkovitost, vam lahko Viarex napolni z energijo in izboljša vašo spolno vzdržljivost.
 • Izboljšana spolna zmogljivost: Če želite izboljšati svojo učinkovitost v postelji in podaljšati trajanje vaše erekcije, je lahko Viarex koristen dodatek za doseganje bolj zadovoljivih rezultatov.
VIAREX

Kako zdravilo Viarex deluje?

Delovanje Viarexa temelji na edinstveni in skrbno izbrani formuli učinkovin, ki skupaj rešujejo težave z moško potenco. Spodaj je seznam delovanja Feronexa na telo:

 • Izboljšuje prekrvavitev: sestavine Viarexa pomagajo razširiti krvne žile in povečajo prekrvavitev genitalnega področja, kar vam pomaga doseči in ohraniti močno in dolgotrajno erekcijo.
 • Spodbuja nastajanje dušikovega oksida: Viarex spodbuja sproščanje dušikovega oksida v telesu, kar posledično sprošča mišice erektilnega tkiva in omogoča večji pretok krvi v penis.
 • Zvišuje raven testosterona: nekatere sestavine zdravila Viarex pomagajo zvišati raven testosterona, hormona, ki je ključnega pomena za moško spolno funkcijo. To lahko izboljša spolno željo, energijo in splošno učinkovitost.
 • Podpira spolno zdravje: Viarex pomaga krepiti in zaščititi genitalna tkiva, kar lahko pomaga preprečiti težave, kot je erektilna disfunkcija, in izboljša splošno spolno zdravje.
 • Poveča vzdržljivost in zmogljivost: Sestavine Viarexa lahko povečajo spolno vzdržljivost in izboljšajo učinkovitost med spolnim odnosom, kar zagotavlja večje zadovoljstvo tako osebi kot njenemu partnerju.

Viarex sestavine (sestava)

 • Izvleček korenine Mace : Maca je rastlina, ki se tradicionalno uporablja kot naravni afrodiziak. Pomaga izboljšati libido in spolno zmogljivost.
 • Izvleček rastline Tribulus : Tribulus je znan po svojih lastnostih za stimulacijo moške spolne funkcije. Lahko pomaga izboljšati erekcijo in poveča libido.
 • Izvleček korenine koprive : kopriva je rastlina, ki lahko izboljša krvni obtok in okrepi endokrini sistem. Pomaga ohranjati zdravo spolno funkcijo.
 • Cink : Cink je bistven mineral za spolno zdravje moških. Sodeluje pri sintezi testosterona in prispeva k vzdrževanju ustrezne ravni testosterona v krvi.

Viarexove sestavine skupaj so namenjene izboljšanju moške spolne funkcije, povečanju libida in izboljšanju kakovosti erekcije. Delujejo sinergijsko za spodbujanje spolnega zdravja in izboljšanje splošne učinkovitosti.

Nevarnosti, učinkovitost, prednosti Viarexa

 • Izboljšana spolna funkcija: Naravne sestavine, ki jih vsebuje Viarex , kot sta izvleček korenine mace in Tribulus, pomagajo izboljšati spolno funkcijo moških, povečajo libido in izboljšajo kakovost erekcije.
 • Povečana vzdržljivost in zmogljivost: Viarex lahko pomaga povečati vašo vzdržljivost in spolno zmogljivost, kar vam omogoča, da uživate v daljših in bolj zadovoljujočih odnosih.
 • Hormonsko ravnovesje: Izvleček korenine koprive in cink v Viarexu prispevata k ohranjanju zdravega hormonskega ravnovesja, ki je pomembno za optimalno spolno delovanje.
 • Stimulacija energije in vitalnosti: Naravne sestavine zdravila Viarex lahko pomagajo povečati vašo raven energije in vitalnosti, izboljšajo vaše splošno dobro počutje in uživanje v vašem spolnem življenju.
 • Večja samozavest: Z izboljšanjem spolne funkcije in učinkovitosti lahko Viarex pomaga povečati samozavest in splošno čustveno počutje.
VIAREX

Rezultat uporabe zdravila Viarex

 • Izboljšana moč: Viarex lahko pomaga izboljšati erekcijo in poveča moč pri moških.
 • Povečana spolna želja: uporaba zdravila Viarex lahko poveča spolno željo in izboljša libido.
 • Povečana vzdržljivost: Viarex lahko pomaga povečati vzdržljivost in energijo med spolnim odnosom.
 • Izboljšanje kakovosti erekcije: Dodatek lahko pomaga spodbujati močnejše in stabilnejše erekcije, kar vam omogoča, da dosežete bolj zadovoljivo spolno izkušnjo.
 • Večja samozavest: Zahvaljujoč pozitivnim učinkom uporabe Viarexa imajo moški lahko večjo samozavest in zadovoljstvo na intimnem področju.

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov OCU:

»Izjemno sem navdušen nad učinki zdravila Viarex . Po enem mesecu jemanja kapsul sem občutil znatno povečanje moči in vzdržljivosti. Moje spolno življenje se je opazno izboljšalo in moja samozavest je poskočila. Viarex zelo priporočam vsem moškim, ki želijo izboljšati svoje rezultate v postelji.”

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov

“ Tudi jaz kot ženska lahko potrdim prednosti Viarexa v svoji zvezi. Ko je moj mož začel jemati te kapsule, sva opazila občutno izboljšanje najine intimnosti. Vaša energija in vitalnost sta se povečali, kar je pozitivno vplivalo na naše spolno življenje. Z rezultati smo zelo zadovoljni in ga bomo uporabljali še naprej. “

Vložiť komentár