Urovico, goljufije? Negativna mnenja, forum, lekarna, cena, kje kupiti

Urovico so kapsule, razvite posebej za boj proti problemu  urinske inkontinence  . Ta dodatek vsebuje kombinacijo naravnih izvlečkov in hranil, ki podpirajo zdravje sečil in pomagajo izboljšati delovanje mehurja.

Vzroki urinske inkontinence

Slabost mišic medeničnega dna  se lahko pojavi kot posledica travme med vaginalnim porodom, bolezenskih procesov, ki prizadenejo možgane in hrbtenjačo, kot je multipla skleroza, Parkinsonova bolezen, sladkorna bolezen in možganska kap; prirojene okvare, poškodbe, ki so posledica nesreče, običajno z zlomom medenične kosti, ali kot posledica uporabe zdravil ali po operaciji, kot je odstranitev prostate.

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Menopavza in starost

Spremembe, do katerih pride med menopavzo pri ženskah, in naravno staranje mehurja, sečnice, mišic medeničnega dna in mišic zapiralk lahko prispevajo k  urinarski inkontinenci  z motnjami pravilnega procesa uriniranja. Na primer, naravno povečanje prostate, ko se moški starajo, ali prisotnost prolapsa nožnice ali maternice, kar je običajno pri starejših ženskah, lahko povzroči obstrukcijo ali nenormalen spust sečnice. Postopno zmanjševanje ravni estrogena, ki ga ženske občutijo po menopavzi in staranju, LAHKO povzroči oslabitev mišic in sfinkterjev medeničnega dna.

Pri tem je pomembno opozoriti, da  urinska inkontinenca  v starosti NI normalna in zahteva posvet z zdravnikom.

Preverite; StartErotique

Dednost

Urinska inkontinenca se običajno pojavlja v družinah, šibkost mišic medeničnega dna in sfinktra sečnice pa ima genetsko osnovo.

debelost

Debelost in prekomerna teža povečata tveganje za urinsko inkontinenco, ker kopičenje maščobe poveča intraabdominalni tlak. To preprečuje zmožnost sfinktra sečnice, da drži sečnico zaprto med aktivnostmi, ki povečujejo intraabdominalni pritisk, kot so hoja, dvigovanje uteži, kašljanje, kihanje in šport.

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Urovico

Okužbe prsnega koša in zaprtje

Okužbe prsnega koša, kot so bronhitis, gripa, prehlad in kronično zaprtje, povečajo tveganje za urinsko inkontinenco, ker ponavljajoče se kašljanje in napenjanje znatno povečata intraabdominalni tlak.

Okužba sečil

To je pogost vzrok urinske inkontinence. Okužba mehurja (okužba sečil/cistitis) poveča občutljivost mišice mehurja in njeno nagnjenost k nenormalnemu krčenju, kar povzroči urinsko inkontinenco.

Kajenje in alkohol

Kajenje poveča tveganje za okužbe dihal in kašelj. Nikotin in čezmerno uživanje alkohola stimulirata mišice mehurja, kar vodi do nenormalnih kontrakcij, ki povzročajo urinsko inkontinenco.

Drugi razlogi

Ker včasih ni očitnega organskega vzroka, ki bi razložil urinsko inkontinenco, jo mora, tako kot mnoge možne vzroke za urinsko inkontinenco, diagnosticirati zdravstveni delavec, da ugotovi vzrok in se prepriča, da ni simptom druge težave ter da se je mogoče pogovoriti in izbrati ustrezne možnosti zdravljenja.

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kaj je  zdravilo Urovico  in za kaj se uporablja?

Kdaj se  uporablja Urovico  in kakšne so njegove terapevtske indikacije?

Urovico  je inovativen izdelek v obliki kapsul, razvit za pomoč pri obvladovanju problema urinske inkontinence. Vsebuje napredno formulo naravnih sestavin, kot so zeliščni in prehranski izvlečki, znani po svojih koristih za urinarni trakt. Cilj Urovico  je zagotoviti učinkovito podporo za zmanjšanje pogostosti in intenzivnosti neželenega izločanja urina in s tem izboljšati kakovost življenja.

Indikacije za zdravljenje

Tukaj je seznam situacij, v katerih je priporočljivo uporabljati  Urovico  :

 • Urinska inkontinenca:  Urovico  lahko uporabljamo za zdravljenje urinske inkontinence, ki se lahko kaže kot občasno uhajanje ali pogostejše in večje uhajanje.
 • Šibkost medeničnega dna: Če imate šibkost mišic medeničnega dna, vam  lahko zdravilo Urovico  pomaga pri zagotavljanju dodatne podpore za izboljšanje nadzora mehurja in zmanjšanje uhajanja urina.
 • Po porodu: Po porodu lahko mnoge ženske doživijo začasne težave z inkontinenco zaradi sprostitve mišic medeničnega dna. V takih primerih je uporaba zdravila  Urovico lahko  rešitev za obnovo mehurja.
 • Staranje: Ko se staramo, se pogosto pojavijo težave z urinsko inkontinenco zaradi naravne oslabitve mišic medeničnega dna. Urovico  je lahko rešitev za obvladovanje teh simptomov in izboljšanje kakovosti življenja.
 • Po operaciji: Po določeni operaciji, npr. operaciji sečil ali medeničnega dna,  se lahko priporoči zdravilo Urovico  za olajšanje celjenja in zmanjšanje tveganja pooperativnega uhajanja urina.

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Urovico

Kako deluje?

Urovico  je prehransko dopolnilo, razvito za specifično podporo pri zdravljenju urinske inkontinence. Njegove glavne dejavnosti vključujejo:

 • Okrepite mišice medeničnega dna:  Urovico  vsebuje ciljno usmerjene sestavine, kot sta izvleček bučnih semen in izvleček brusnic, ki lahko pomagajo okrepiti mišice medeničnega dna. To pomaga izboljšati podporo sečnice in zmanjšati uhajanje urina.
 • Izboljšano delovanje mehurja: Učinkovine, ki jih vsebuje  Urovico  , kot sta izvleček listov koprive in izvleček sončničnih semen, lahko blagodejno vplivajo na mehur. Te sestavine lahko spodbujajo boljši nadzor nad mehurjem z zmanjšanjem pogostosti in intenzivnosti nehotenega uriniranja.
 • Zmanjšajte vnetje in okužbe sečil: Nekatere sestavine  v Urovicu  , kot sta izvleček robide in izvleček korenine encijana, imajo lahko protivnetne in antibakterijske lastnosti. Te spojine lahko pomagajo zmanjšati vnetje urinarnega trakta in preprečiti okužbe, ki so pogosto povezane z urinsko inkontinenco.
 • Izboljšanje splošnega zdravja urinarnega trakta:  Urovico  lahko podpira splošno zdravje sečil. Sestavine, kot sta vitamin C in likopen, delujejo kot antioksidanti in pomagajo zaščititi celice urinarnega trakta pred oksidativnimi poškodbami.

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Sestava Urovico  – Učinkovine

 • Izvleček korenine Correggiola  : Znano je, da Correggiola podpira zdravje sečil in lahko pomaga ohranjati pravilno delovanje mehurja.
 • Izvleček bučnih semen  : bučna semena so bogata s hranili in lahko podpirajo zdravje prostate in dobro počutje sečil.
 • Izvleček korenine Rhizoma aument Graminis  : Izvleček korenine Rhizoma aument Graminis ima lahko pomembno vlogo pri vzdrževanju ravnovesja vode in delovanja sečil.
 • Izvleček korenine peteršilja  : peteršilj je znan po svojih diuretičnih lastnostih in lahko pomaga ohranjati zdrav pretok urina.
 • Izvleček brezovih listov  : Brezovi listi lahko igrajo vlogo pri spodbujanju zastajanja tekočine in ohranjanju zdravja sečil.
 • Izvleček hrena  : Hren se tradicionalno uporablja zaradi svojih diuretičnih učinkov in lahko podpira delovanje ledvic in sečil.
 • Izvleček zlate rozge  : izvleček zlate rozge lahko podpira delovanje sečil in prispeva k normalnemu pretoku urina.

Na splošno  so bile sestavine zdravila Urovico  izbrane zaradi njihovih koristnih lastnosti za zdravje sečil.

Prednosti

 • Podpira zdravje urinarnega trakta:  Urovico  je bil oblikovan tako, da podpira splošno zdravje sečil z ohranjanjem njihovega pravilnega delovanja.
 • Podpira pretok urina: Sestavine  zdravila Urovico  lahko pomagajo ohranjati zdrav pretok urina tako, da prispevajo k rednemu praznjenju mehurja.
 • Podpira zdravje prostate: nekatere sestavine  zdravila Urovico  lahko zagotovijo posebne koristi za zdravje prostate, saj pomagajo vzdrževati pravilno delovanje prostate.

Navodilo za uporabo – Kako uporabljati  Urovico?

Preden začnete uporabljati to zdravilo, natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke!

Način uporabe, odmerjanje

Priporočljivo je jemati 2 kapsuli na dan.

Kontraindikacije

Urovico  dobro prenaša.

Stranski učinki

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Urovico

Neželeni učinki, povezani z uporabo zdravila  Urovico  , so redki, v nekaterih primerih pa se lahko pojavijo začasne prebavne motnje, kot so slabost, bolečine v trebuhu ali driska.

Kako shraniti

Zdravilo ne zahteva posebnih pogojev shranjevanja.

Preveliko odmerjanje

Od zaužitja zdravila niso opazili primerov prevelikega odmerjanja.

Resnične ocene, negativna mnenja – komentarji na forumu

Resnične ocene, negativne ocene

»Že več let trpim zaradi težav z urinsko inkontinenco in poskusil sem veliko različnih izdelkov, a brez uspeha. Končno sem našel  Urovico  in ne bi mogel biti bolj srečen. Moja izguba urina se je občutno zmanjšala in med vsakodnevnimi aktivnostmi se počutim bolj samozavestno in udobno. Toplo priporočam vsem, ki se spopadate z urinsko inkontinenco!«

»Sem starejši moški in se že nekaj časa borim z urinsko inkontinenco. Po začetku uporabe  zdravila Urovico  sem opazil občutno izboljšanje svojega stanja. Puščanje se je zmanjšalo in mehur lahko bolje upravljam. Hvaležna sem za ta izdelek, ki mi je olajšal življenje in olajšal skrbi.”

Uradna spletna stran proizvajalca – 50% popust, cena, kje kupiti

Cena Urovico  je zdaj -50%. Če želite oddati naročilo, obiščite uradno spletno mesto izdelka prek navedene povezave, ne da bi uporabili promocijsko kodo. Samo kliknite na povezavo in izpolnite spletno naročilnico na uradni spletni strani proizvajalca.

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

1 komentár k “Urovico, goljufije? Negativna mnenja, forum, lekarna, cena, kje kupiti”

Vložiť komentár