YesLashes, goljufije? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Bi radi imeli naravne trepalnice , ki očarajo s svojo dolžino, živimi barvami in spektakularno gostoto? Zdaj je to mogoče. Le še en mesec uporabe seruma za  YES Lashes  vas loči od lepih in zdravih trepalnic.

Serum je v čudoviti ekskluzivni embalaži z okencem, da lahko preverimo stanje vsebine. Omeniti velja razpoložljivo kapaciteto: dovolj je velika, da sprejme balzam za trepalnice. Serum ima udoben čopič za nanos. Proizvajalec priporoča, da jih nanašate vsak dan en mesec, po skrbnem odstranjevanju ličil z oči, vzdolž linije trepalnic.

Formula združuje hranilne lastnosti.

Kako trepalnice in obrvi varujejo oči

Nošenje ščitnika za obraz ali maske – kot mnogi izmed nas to poletje – pritegne veliko pozornosti na oči. Z maskami boste verjetno bolj kot kadar koli opazili oči in obrvi drugih ljudi. Ste se kdaj vprašali, zakaj smo ljudje razvili trepalnice in obrvi ter kakšno vlogo igrajo pri splošnem zdravju in delovanju oči?

Poleg tega, da so obrvi in ​​trepalnice izredno izrazite, so naravna prva obrambna linija pred atmosferskimi onesnaževalci in drugimi nevarnostmi, ki vstopajo v oči.

Oglejte si  

DA Trepalnice

Kako trepalnice ščitijo oči?

Trepalnice  so običajno v središču pozornosti zaradi svoje estetike. In res, prodaja maskar, ličil za oči in umetnih trepalnic v Covid dobi raste. Čeprav trepalnice dodajo dramatičnost videzu, igrajo tudi ključno vlogo pri varnosti oči.

Se vam je kdaj na trepalnice prilepila drobtinica ali zrno peska? To je preventivna narava trepalnic pri delu. Trepalnice so prva obrambna linija za oči, saj preprečujejo, da bi umazanija, prah, dlake in drugi smeti v zraku prodrli v občutljiva očesna tkiva.

Ko so oči odprte, trepalnice ujamejo delce v zraku, ko pa so zaprte, tvorijo skoraj neprepustno oviro za zaščito očesa pred tujimi dražljaji.

Tudi trepalnice  so izjemno občutljive.

Kako občutljivo? Iztegnite roko in se dotaknite konice ene od svojih trepalnic. Ne glede na to, kako nežno se jih dotaknete, lahko to takoj začutite. Z dotikom trepalnic aktivirate tudi refleks mežikanja, da preprečite, da bi se umazanija ali ostanki približali vašemu očesu. Refleks mežikanja je razlog, zakaj je težko držati oči široko odprte, ko nosite kontaktne leče ali se ličite.

In čeprav smo že omenili umetne trepalnice, jih ne priporočamo. Lepilo, ki ga potrebujete za pritrditev na veke, lahko draži vaše oči. Dodatno »dodane« trepalnice lahko tudi poslabšajo njihovo naravno delovanje, povečajo tveganje izpostavljenosti prahu in celo suhih oči. Kadarkoli v bližino očesa postavite tujek – maskaro, umetne trepalnice ali drugo kozmetiko – tvegate okužbo oči in alergijsko reakcijo. Če jih morate uporabljati, bodite zmerni in upoštevajte najvišjo stopnjo higiene pri uporabi kozmetike in drugih pripomočkov za oči.

Kaj je  YES Lashes  , balzam za trepalnice?

YESlashes  je balzam za trepalnice, ena redkih zanesljivih možnosti za povrnitev dolgih, močnih in zdravih trepalnic. Je edinstvena formula, ki temelji na visokokakovostnih sestavinah, ki resnično naredi razliko in vašim trepalnicam podari nadnaraven videz.

YES lashes regenerator za trepavice :

 • pregled pri oftalmologu,
 • klinično dokazana učinkovitost,
 • Zagotavlja daljše in močnejše trepalnice že po štirih tednih uporabe,

Je izdelek z visokimi ocenami zadovoljnih strank po vsem svetu, najboljša rešitev za občutljive oči.

Yeslashes

Sastav  YES Lashes

Zdravje žensk po vsem svetu je v rokah proizvajalca  YES Lashes  . Pri ustvarjanju  YESLashes je bil prvi korak zagotoviti, da so vse sestavine varne in ne povzročajo alergij ali draženja. Temelji na uporabi 100% naravnih sestavin, daje presenetljive rezultate in pozitivno vpliva na strukturo trepalnic.

Formula seruma  YESlashes  je bila razvita v najbolj inovativnih laboratorijih in podrobno raziskana. Lepota mora iti z roko v roki z zdravjem. Formula je bila neodvisno razvita in testirana, da bi zagotovili, da je izdelek, ki ga ponujamo, popolnoma varen, zanesljiv in učinkovit.

YES Lashes za trepalnice je seznam več aktivnih sestavin. Tako na embalaži kot na spletni strani proizvajalca so navedene tri učinkovine: provitamin B5, biotiniltripeptid-1 in glicerin. Kako vplivajo na učinkovitost seruma?

 • Provitamin B5  – Po prodiranju v kožo se serum pretvori v vitamin B5, ki se naravno nahaja v laseh, nohtih in koži. Nujen je za pravilno rast las in nohtov, ima tudi pomembno vlogo pri presnovnih procesih in deluje pomirjevalno. Pomanjkanje vitamina B5 je neposredna pot do izpadanja las, tudi trepalnic.
 • Biotinil tripeptid-1  – je biološko aktiven peptid, ki deluje tako, da podaljša fazo rasti trepalnic in je manj škodljiv. Prav tako krepi in potemni trepalnice ter izboljša njihovo elastičnost.
 • Glicerol  : Ta sestavina je zelo priljubljena v kozmetiki, saj zelo dobro meša vodo in oljne snovi. Zahvaljujoč drobnim delcem zlahka prodre skozi stratum corneum in omogoči transport hranilnih snovi v kožo.

Hiter nanos seruma za  YES Lashes

Natančen čopič omogoča hiter in enostaven nanos. Trepalnice morajo biti brez ličil. Izdelek nanesite točno na mesto, kjer trepalnice pridejo v stik s kožo, kot tuš za oči. Po nekaj sekundah se serum vpije in aktivirajo se sestavine za izboljšanje trepalnic.

Sestavine seruma skozi kožo prodrejo globoko v koren trepalnic in zadržijo njihovo delovanje. Nahranjeni lasni mešički poskrbijo za močne, goste in neverjetno dolge trepalnice v trenutku. Poleg tega  YES trepalnice  – balzam za trepalnice poskrbi, da trepalnice potemnijo in prevzamejo zaščitno plast, kar se predvsem odraža v manjšem lomljenju. Ta metoda stimulacije trepalnic je dokazano popolnoma varna in ne povzroča alergijskih reakcij ali draženja kože.

 Posoda za trepalnice YES Lashes

Kar zadeva balzam za trepalnice, je vredno biti pozoren na embalažo. Uporabnice seruma navdušuje ne le njegova velikost, ampak tudi elegantna in celo ekskluzivna škatlica, v kateri se lahko (dobesedno!) pogledate v ogledalo.

Kako uporabljati  balzam za trepalnice YESlashes?

Pred uporabo seruma temeljito odstranite ličila z oči, nato nanesite losjon. Serum nanesemo vzdolž linije trepalnic, vendar ne pozabite, da to storite previdno, da izdelek ne pride v oči.

Varnost regeneratorja  za YES Lashes

Učinkovitost  regeneracijskega seruma za trepalnice YES  so potrdile številne raziskave in mnenja preizkuševalcev po vsem svetu ter pozitivni komentarji, objavljeni v ženskih in specializiranih revijah.

DA kartice  :

 • Varna formula, idealna za trepalnice,
 • študije neodvisnih raziskovalnih inštitutov,
 • ekskluzivne in luksuzne sestavine,
 • ne spremeni barve šarenice,
 • opraviti oftalmološke preglede,
 • izdelek, ki ne draži oči,
Yeslashes

Ocene uporabnikov YES lashes  – serum za trepalnice

Ko iščete informacije o  YESlashes  – serum za trepalnice, je veliko ocen o tem serumu. Vredno se je seznaniti z njimi, da se prepričate, ali bo izdelek, ki ga izberete, izpolnil pričakovanja, ki ste mu naložili.

Začnimo od začetka. Kar večina uporabnic ceni pri  balzamu za trepalnice YES  (poleg njegovih lastnosti in velike embalaže – 6 ml), je njegova gostota. Zaradi tega se kozmetika enostavno nanaša in ne teče po vekah, zato uporabnik ne čuti srbenja ali pekočega okoli oči. YES lashes  serum ima tudi močno in zanimivo dišavo, ki ne draži občutljive kože okoli oči.

»Nanesem ga na zgornje in spodnje trepalnice. Formulacija je zelo enostavna: provitamin B5, biotinol-1 tripeptid in glicerin, ni ničesar, kar draži oči in ne draži. Serum ima gosto konsistenco, zato se enostavno nanaša in ne lepi trepalnic. Najslabše je, da ga ne pozabite nanesti, ker je sam proces hiter;) sčasoma postane navada – dnevni ritual, kot je umivanje zob;) In zdaj najpomembnejše: učinek. Prvo spremembo sem opazila približno dva tedna po odstranitvi ličil, imela sem precej manj trepalnic, pogosto pa sploh nobene. Trepalnice so postale močnejše in trše na dotik. Nekega dne sem se med barvanjem pogledala v ogledalo in rekla: UAU, maskara je enaka, le da je učinek dvakrat boljši – to je bilo še posebej opazno na mojih spodnjih trepalnicah. Že po enem mesecu uporabe maskare sem začela videti – močnejše, pravzaprav daljše trepalnice. Sem že zelo zadovoljna, do zdravljenja pa sta še dva meseca. Začuda ga sploh ne pogrešam. Serum ni poceni, vendar morate paziti na njegovo kapaciteto, traja dolgo časa. » vendar morate upoštevati njegovo zmogljivost, traja dolgo časa. » vendar morate upoštevati njegovo zmogljivost, trajal bo dolgo. „traja dolgo. » vendar morate upoštevati njegovo zmogljivost, trajal bo dolgo. „traja dolgo. » vendar morate upoštevati njegovo zmogljivost, trajal bo dolgo. «

Uporabite pregled ali YESlashes

„Preizkusila sem  balzam za trepalnice YES lashes. in o njej ne morem reči slabe besede. Pred tem sem uporabljala Long4Lashes in po prenehanju so mi trepalnice začele izpadati ena za drugo. Po enem mesecu nege so moje trepalnice opazno gostejše in daljše. PREDNOSTI: Prvič, bimatoprost ne vsebuje naravnega biotinola. Seruma je 2x več kot v Long4Lashes, ki sem ga uporabljala prej. Serum se ne razmaže in je enostaven za nanašanje. Je nevtralnega vonja in lahko dobesedno pregledate embalažo. «

 »V času pisanja te objave sem tri tedne uporabljala  trepalnice YES , zjutraj in zvečer. Učinki še niso spektakularni, a priznam, da so že vidni. Trepalnice so daljše, mehkejše na dotik in nekoliko temnejše. Res je, da čez dan še vedno nosim maskaro, vendar sem vodoodporno maskaro že zamenjala z navadno (kar v slabem vremenu ni tako enostavno), da mi trepalnice ne bodo obtežene, ko si odstranim ličila. Želim si vzeti čas za regeneracijo trepalnic. Poln učinek naj bi bil viden po dveh mesecih. Vem pa, da lahko ta balzam mirne vesti priporočim.

Kje lahko kupim serum za  YES Lashes ? Naše priporočilo

Izdelek je najlažje kupiti na spletni strani uradnega distributerja pri nas. To so predvsem varnostni razlogi. Ne pozabite, balzam za trepalnice  YES lashes  je način za polepšanje vaših  trepalnic  in ni vreden tveganja nakupa neučinkovite kozmetike pri nezanesljivem viru. To je treba upoštevati tudi pri ceni, saj vključuje najsodobnejši izdelek, ki so ga razvili strokovnjaki na svojem področju.

Vložiť komentár