Weicode, prevara? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Weicode je prehransko dopolnilo v obliki kapljic namenjeno podpori  hujšanja . S temi kapljicami lahko postopoma in učinkovito zmanjšate telesno težo, zahvaljujoč tekoči formuli, ki je idealna kot dodatek vaši prehrani.

Kaj je debelost?

Debelost  je kompleksna, kronična bolezen z več vzroki, ki vodijo do odvečne telesne maščobe in včasih do slabega zdravja. Maščobno tkivo samo po sebi seveda ni bolezen. Ko pa je v telesu preveč odvečne maščobe, lahko spremeni način delovanja. Te spremembe so progresivne in se lahko sčasoma poglobijo ter povzročijo škodljive učinke na zdravje.

Dobra novica je, da lahko zmanjšate tveganje za zdravje tako, da se znebite odvečne telesne maščobe. Že majhne spremembe teže lahko močno vplivajo na vaše zdravje. Vsaka metoda hujšanja ni učinkovita za vsakogar. Večina ljudi je že večkrat poskušala shujšati. Vzdrževanje telesne teže je prav tako pomembno kot hujšanje.

Preverite: Easyloss

Ali je debelost opredeljena s telesno težo?

Zdravstveni delavci običajno uporabljajo   indeks telesne mase (ITM)   za določanje debelosti pri splošni populaciji. BMI meri povprečno telesno težo glede na povprečno telesno višino. Na splošno zdravstveni delavci ITM 30 ali več povezujejo z debelostjo. Čeprav ima ITM svoje omejitve, je lahko merljiv indikator, ki vas lahko opozori na zdravstvena tveganja, povezana z debelostjo.

Primeri omejitev vključujejo bodybuilderje in športnike, ki imajo več mišic in imajo lahko višji BMI kljub nizki ravni telesne maščobe. Debelost je možna tudi pri »normalni« teži. Če je vaša telesna teža povprečna, vendar je vaš odstotek telesne maščobe visok, je lahko tveganje za vaše zdravje enako kot pri nekom z višjim ITM.

Ponudniki zdravstvenih storitev so opazili tudi etnične razlike v tem, koliko odvečne teže lahko posamezniki nosijo, preden to vpliva na njihovo zdravje. Na primer, ljudje azijskega porekla so izpostavljeni večjemu zdravstvenemu tveganju z nižjim ITM, temnopolti pa so bolj ogroženi z višjim ITM.

Drug način za oceno debelosti je merjenje obsega pasu. Če imate več maščobe okoli pasu, ste statistično izpostavljeni večjemu tveganju za bolezni, povezane z debelostjo. Tveganje postane pomembno, ko obseg pasu preseže 35 palcev za ljudi, ki so ob rojstvu označeni kot ženske, ali 40 palcev za ljudi, ki jim je ob rojstvu dodeljen moški.

Katere so tri vrste debelosti?

Zdravstveni delavci delijo debelost v razrede glede na resnost. Za to uporabljajo BMI. Če je vaš BMI med 25,0 in 29,9 kg/m², velja, da ste debeli. Obstajajo trije glavni razredi debelosti, ki jih zdravstveni delavci uporabljajo, da ocenijo, katera zdravljenja bodo najbolj učinkovita za osebo. Vsebuje:

 • Debelost I. razreda:   ITM 30 do <35 kg/m².
 • Klasa II gojaznosti:   BMI 35 do <40 kg/m².
 • Debelost III. razreda:   BMI 40+ kg/m².

Kaj je Weicode in čemu je namenjen?

Weicode je inovativno prehransko dopolnilo, namenjeno učinkoviti in praktični podpori procesa hujšanja. Na voljo je v obliki kapljic, kar olajša jemanje in absorpcijo kot druge oblike dodatkov. Vsebuje skrbno izbrano mešanico naravnih sestavin, namenjenih pospeševanju metabolizma, zaviranju apetita in izboljšanju izgorevanja maščob.

Predvidena uporaba

Prehransko dopolnilo Weicode  v obliki kapljic priporočamo v naslednjih primerih:

 • Hujšanje: Weicode  lahko uporabljajo ljudje, ki želijo učinkovito shujšati, pod pogojem, da sledijo uravnoteženi prehrani in zdravemu življenjskemu slogu.
 • Počasen metabolizem: Če se spopadate s počasnim metabolizmom, ki otežuje hujšanje,  vam lahko Weicode pomaga pospešiti metabolizem in spodbuja višjo porabo kalorij.
 • Prehranska podpora: Če sledite načrtu shujševalne diete,  lahko Weicode  dopolni vaša prizadevanja z zagotavljanjem sestavin, ki pomagajo nadzorovati vaš apetit in kuriti maščobe.
 • Zaviranje apetita: Weicode kapljice vsebujejo sestavine, ki lahko pomagajo zmanjšati apetit, kar je koristno pri izogibanju čezmernemu vnosu hrane.
 • Izgorevanje maščob: Če želite izboljšati učinkovitost izgorevanja maščob v telesu med procesom hujšanja,  je Weicode  lahko koristna možnost.
 • Aktiven življenjski slog:  Weicode lahko uporabljajo ljudje, ki vodijo aktiven življenjski slog in želijo optimizirati svojo telesno zmogljivost in sposobnost vzdrževanja primerne telesne teže.
 • Priročno dopolnilo: Če imate raje obliko dopolnila, ki jo je enostavno jemati in prenašati,  so kapljice Weicode priročna alternativa tabletam ali drugim oblikam.

Kako  deluje Weicode?

Weicode  je prehransko dopolnilo v obliki kapljic, namenjeno celovitemu delovanju v procesu hujšanja. Njegova edinstvena formula združuje različne naravne sestavine, ki skupaj zagotavljajo številne prednosti:

 • Pospeševanje metabolizma:  Weicode  vsebuje sestavine, ki lahko pomagajo povečati metabolizem telesa. Hitrejši metabolizem lahko prispeva k večji porabi kalorij in učinkovitejši porabi hranil.
 • Zaviranje apetita: posebne sestavine zdravila Weicode so zasnovane za zmanjšanje apetita in žeje. To vam bo pomagalo nadzorovati vnos hrane in se izogniti prenajedanju.
 • Izgorevanje maščobe: Sestavine, izbrane v  Weicode,  lahko podpirajo mobilizacijo in oksidacijo maščobe, shranjene v telesu. To lahko privede do zmanjšanega kopičenja maščobe in posledično do izgube teže.
 • Energija in vitalnost: nekatere sestavine  v Weicode  lahko pomagajo ohranjati zdravo raven energije, ki je potrebna za ohranjanje aktivnega življenjskega sloga in vzdrževanje rednega programa vadbe.
 • Optimizacija prebave:  Weicode  lahko vsebuje sestavine, ki podpirajo zdravo prebavo, prispevajo k učinkoviti absorpciji hranil in splošnemu delovanju prebavnega sistema.
 • Čustvena podpora: Nekatera dopolnila, vključno z  Weicode, lahko vsebujejo sestavine, ki izboljšujejo razpoloženje in zmanjšujejo stres, kar je lahko koristno pri procesu hujšanja.
Weicode

Weicode sestavine (sestava)

Tukaj je seznam sestavin  Weicode, prehranskega dopolnila v obliki kapljic za hujšanje, skupaj z možnimi učinki posamezne sestavine:

 • Zeleni čaj  : Zeleni čaj vsebuje spojine, imenovane katehini, zlasti EGCG, ki lahko pospešijo vaš metabolizem in povečajo izgorevanje maščob. Lahko ima tudi antioksidativne lastnosti in prispeva k izboljšanju delovanja krvožilnega sistema.
 • Instant kava  (Caffè solubile): Kofein, ki je prisoten v instant kavi, lahko začasno poveča metabolizem in energijo, kar lahko spodbudi izgorevanje kalorij. Poleg tega lahko pomaga izboljšati fokus in koncentracijo.
 • Izvleček kokosove pulpe  (ESTRATTO DI POLPA DI COCCO): Kokos je bogat z zdravimi maščobami, kot so srednjeverižne maščobne kisline (MCT), ki lahko hitro zagotovijo energijo in pomagajo nadzorovati apetit. Blagodejno lahko vpliva tudi na zdravje srca in sitost.
 • Niacin  : Niacin, znan tudi kot vitamin B3, ima pomembno vlogo pri energetski presnovi. Pomaga lahko pretvoriti hrano v energijo in vzdržuje pravilno delovanje živčnega in prebavnega sistema.
 • Avokado  : Avokado je vir zdravih maščob, kot so enkrat nenasičene maščobne kisline, ki lahko prispevajo k občutku sitosti. Zagotavlja tudi bistvena hranila in lahko pomaga pri absorpciji vitaminov, topnih v maščobi.

Nevarnosti, učinkovitost, prednosti Weicode

 • Pospešen metabolizem:  sestavine Weicode, kot sta zeleni čaj in kofein, lahko spodbudijo metabolizem, kar lahko privede do povečanega izgorevanja kalorij in izgube teže.
 • Nadzor apetita: nekatere sestavine, kot sta kokos in avokado, lahko pomagajo zmanjšati hrepenenje in hrepenenje, kar olajša nadzor nad vnosom kalorij.
 • Izgorevanje maščob: zeleni čaj in instant kava, ki ju vsebuje Weicode , lahko podpirata oksidacijo shranjenih maščob, kar prispeva k izgubi teže.
 • Trajna energija: kofein in MCT v kokosu lahko zagotovita vir trajne energije, ki je uporabna za ohranjanje aktivnega življenjskega sloga ob hujšanju.
 • Prehranska podpora: Weicode naravne sestavine   , kot je avokado, lahko zagotovijo bistvena hranila, kot so vitamini, minerali in zdrave maščobe, za ohranjanje splošnega zdravja med procesom hujšanja.
 • Izboljšana koncentracija: Kofein v instant kavi lahko izboljša koncentracijo in osredotočenost, kar je lahko koristno tudi med vsakodnevnimi aktivnostmi in vadbo.
 • Delovanje srca in ožilja: nekatere sestavine, kot je zeleni čaj, lahko pozitivno vplivajo na zdravje srca in ožilja ter prispevajo k zdravemu srcu, medtem ko hujšate.
 • Oksidacija hranil: Niacin v  Weicode lahko pomaga pretvoriti hrano v energijo, kar je ključnega pomena za učinkovito presnovo.
 • Zdravje prebave: Hranila, prisotna v sestavinah, kot so kokosovi MCT, so lahko koristna za zdravje prebave in absorpcijo hranil.

Kako uporabljati, kako jemati

Priročnik:

 • Dobro pretresite: Pred uporabo  Weicode plastenko  dobro pretresite, da zagotovite enakomerno porazdelitev sestavin.
 • Odmerjanje: Priporočeni odmerek je 10-15 kapljic na dan. Te kapljice lahko daste neposredno pod jezik ali zmešate s kozarcem vode ali druge tekočine.
 • Čas dneva: Weicode  lahko vzamete z obrokom. To se lahko razlikuje glede na navodila izdelka in osebne želje.
 • Sledite navodilom: Za najboljše rezultate je pomembno, da upoštevate navodila proizvajalca glede odmerjanja in časa dneva.
 • Zdrav življenjski slog: Ne pozabite, da  je Weicode  prehransko dopolnilo, ki najbolje deluje v kombinaciji z zdravim življenjskim slogom. Uravnotežena prehrana in redna telesna aktivnost lahko izboljšata rezultate.

Rezultat uporabe Weicode

 • Postopno hujšanje: Pravilna uporaba  Weicode v kombinaciji z uravnoteženo prehrano in redno telesno vadbo lahko povzroči postopno in trajno izgubo telesne teže.
 • Pospešen metabolizem: Sestavine Weicode,  kot sta zeleni čaj in kofein, lahko pospešijo vaš metabolizem in prispevajo k večji porabi kalorij.
 • Nadzor apetita: Nekatere sestavine  v Weicode , kot sta kokos in avokado, lahko pomagajo zmanjšati hrepenenje in hrepenenje, kar olajša nadzor porcij in kalorij.
 • Povečana energija: Energijske sestavine, kot je kofein, vam lahko dajo energijo in vam pomagajo ostati aktivni ves dan.
 • Povečana osredotočenost in koncentracija: Kofein in druge stimulativne sestavine v  Weicode  lahko začasno izboljšajo osredotočenost in budnost.
 • Zmanjšanje telesne maščobe: Sestavine, kot je zeleni čaj, lahko pomagajo mobilizirati in oksidirati maščobo, shranjeno v telesu, kar lahko prispeva k zmanjšanju telesne maščobe.
 • Izboljšana telesna sestava: redna uporaba  Weicode  v kombinaciji z vadbo vam lahko pomaga pridobiti večji delež puste mase v primerjavi z maščobo.
 • Podpora za nadzor kalorij:  Weicode  je lahko koristen pri vzdrževanju ustreznega nadzora nad vnosom kalorij z zmanjšanjem apetita in impulzov po hrani.
 • Prispevek k zdravemu življenjskemu slogu: Z uporabo Weicode kot dela celostnega pristopa, ki vključuje zdravo prehrano in redno telesno aktivnost, lahko naredite pomembne korake k bolj zdravemu življenjskemu slogu.
Weicode

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov foruma

„Pozdravljeni vsi skupaj! Rad bi delil svojo izkušnjo z  Weicode  , ta dodatek je resnično spremenil igro! Ukvarjanje s to dodatno težo je bil stalen izziv, še posebej pri mojih letih. Odkar sem začel jemati  Weicode  , sem opazil jasno razliko. Kapljice so zelo enostavne za uporabo in izgledajo res naravno. Moj apetit se zmanjša in imam več energije za opravljanje vseh dnevnih opravil. Najpomembneje je, da sem začel sistematično hujšati. Vsekakor bi ga priporočil vsem, ki iščejo dodatno pomoč pri procesu hujšanja. Z rezultati sem zadovoljna in bom še naprej uporabljala  Weicode!“

„Pozdravljeni vsi skupaj! Rad bi delil svoje mnenje o  Weicode  , dodatku, ki mi je resnično spremenil življenje. Celodnevno delo za mizo lahko oteži ohranjanje kondicije, sčasoma pa se začne kopičiti odvečna teža. Odločil sem se, da poskusim  Weicode,  potem ko sem o njem prebral na internetu. Odkar ga uporabljam, sem opazil, da je moj apetit manjši in da sem čez dan bolj zbran. Nekaj ​​sem tudi shujšala, kar je zame velik uspeh! Kapljice so zelo enostavne za uporabo in mi ne delajo nobenih težav. Če iščete učinkovit način za podporo izgubi teže, morate vsekakor razmisliti  o Weicode  . Navdušen sem nad rezultati in ga bom uporabljal še naprej!«

2 komentáre k “Weicode, prevara? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti”

Vložiť komentár