Softisenil, goljufije? negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Softisenil je protiglivična krema za stopala, ki se učinkovito bori proti glivičnim okužbam. Krema je bila razvita posebej za zdravljenje atletskega stopala in zagotavlja hitro in dolgotrajno olajšanje.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kaj je mycosis fungoides?

Kožni T-celični limfom ali kožni T-celični limfom, oblika ne-Hodgkinovega limfoma, je vrsta krvnega raka. Mycosis fungoides ostaja najpogostejša oblika kožnega limfoma celic T. Celice T, znane tudi kot limfociti, so vrsta belih krvnih celic, ki igrajo ključno vlogo pri imunosti. Te celice postanejo maligne in povzročijo limfome T. Gljivični granulom se torej lahko obravnava tudi kot rak imunskega sistema. To se drugače imenuje granulomatozni granulom.

Mycosis fungoides, ki je   kožni limfom   , napada kožo in povzroča lezije. Čeprav je koža prizadeta, sama po sebi ni maligna, ampak poškodovana.

To je redka oblika kožnega T-celičnega limfoma. Glivični granulomi prodrejo v kožo in povzročijo plake in vozliče, sestavljene iz limfocitov. V napredovalih fazah se bolezen razširi na bezgavke in druge dele telesa

Odhod: 

Kakšni so simptomi fungoidne mikoze?

Znake in simptome, ki jih povzroča fungoidna mikoza, delimo na štiri stopnje, in sicer:

 • 1. prizor
 • Faza 2
 • Faza 3
 • Faza 4

1. stopnja –   To je začetna stopnja, v kateri glivični granulom povzroči prvi simptom bolezni, ki je generaliziran pruritus ali pruritus. To spremlja bolečina na prizadetih predelih kože. Na koži trupa in okončin se pojavijo eritematozne lise, ki jih je mogoče zamenjati z drugimi kožnimi lezijami, kot so   luskavica   ,   ekcem   , lichen planus itd.

Faza 2 –   Ta faza je drugače znana kot faza plaka ali faza infiltracije. Kožne obloge so modrikasto rdeče in okrogle ali ovalne. Začnejo se kot majhne in dvignjene lezije, vendar se sčasoma povečajo in združijo, kar povzroči povečane lezije, ki spominjajo na eksfoliativni dermatitis. Prizadeta je koža na zadnjici.

3. stopnja –   To je rakava ali glivična stopnja, kjer se na koži razvijejo izbokline. Ti tumorji so lobulirani in podobni gobam. Ti tumorji postanejo ulcerirani. So modrikaste do rdečkasto rjave barve in imajo premer od 0,5 palca do 6 palcev. V tej fazi limfoidne celice prodrejo v zgornje in spodnje plasti kože in povzročijo nekrozo.

Faza 4 –   V tej fazi se lezije začnejo širiti po telesu in prizadenejo notranje organe, kot so srce, možgani, jetra itd. Prizadeta oseba se počuti slabo in slabotno. Znaki in simptomi glivičnega granuloma na tej stopnji vključujejo disfagijo, zvišano telesno temperaturo, izgubo teže,   anemijo   , črevesne razjede, kašelj, povečanje jeter in   vranice   , izgubo vida, bolečine v očeh itd.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kaj je Softisenil in čemu je namenjen?

Softisenil  je izdelek v obliki kreme, ki je bil razvit za učinkovit boj proti glivicam na stopalih. Ta protiglivična krema ima specializirano formulo, ki pomaga odpraviti in preprečiti rast glivic ter lajšati s tem povezane simptome, kot so srbenje, rdečina in luščenje kože.

Krema Softisenil  vsebuje aktivne naravne sestavine, znane po svojih protiglivičnih lastnostih, vključno z učinkovinami, kot sta undecilenska kislina in izvleček čajevca. Te sestavine delujejo sinergistično za učinkovit boj proti glivicam, ciljajo na vir težave in spodbujajo zdravje kože.

Predvidena uporaba

Fungicidno kremo priporočamo za uporabo v naslednjih primerih:

 • Glivične okužbe stopal, kot je atletsko stopalo, za katero so značilni srbenje, rdečina, luščenje in/ali razpokana koža na stopalih.
 • Glivične okužbe prostora med prsti na nogah, znane tudi kot interdigitalni intertrigo.
 • Glivice na nohtih, kot je onihomikoza, ki povzroča razbarvanje nohtov, zadebelitev, krhkost in razslojevanje.
 • Druge vrste glivičnih okužb kože stopal, ki jih povzročajo različne vrste glivic.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kako  Softisenil  deluje?

Softisenil  krema je učinkovita predvsem pri zdravljenju glivičnih okužb stopal. Njegova edinstvena formula vsebuje učinkovine, ki delujejo protiglivično in neposredno pomagajo v boju proti glivicam.

Pri nanosu na prizadeto kožo  krema Softisenil  prodre v površinske plasti kože in neposredno napade vir okužbe. Aktivne sestavine, kot sta undecilenska kislina in izvleček čajevca, skupaj zavirajo rast gliv, uničujejo glivične celice in preprečujejo njihovo razmnoževanje.

Poleg tega  Softisenil  pomaga lajšati neprijetne simptome, povezane z glivičnimi okužbami, kot so srbenje, rdečina in luščenje kože. Njegova nemastna konsistenca omogoča hitro in globoko vpijanje, kar omogoča priročno in praktično uporabo.

Skratka,  krema Softisenil se učinkovito bori proti atletskemu stopalu z bojem proti okužbam, lajša simptome in prispeva k obnovitvi zdravja prizadete kože.

Sestavine gob (sestava)

 1. Undecilenska kislina  : Tradicionalno se uporablja kot protiglivično sredstvo in verjame, da ima protiglivične lastnosti ter pomaga pri zaviranju rasti gliv in kvasovk. Več informacij je na voljo v študiji z naslovom „Undecylenic acid kot zdravljenje dermatofitoze: mehanizem delovanja, učinkovitost in toksičnost“, objavljeni v reviji Mycopathologia.
 2. Izvleček čajevca  (Melaleuca alternifolia): Olje čajevca je bilo raziskano zaradi njegovih protiglivičnih lastnosti in naj bi imelo zaviralni učinek na rast različnih vrst gliv. Morda boste želeli preveriti študijo „Protiglivična aktivnost komponent olja Melaleuca alternifolia (olje čajevca)“, objavljeno v Journal of Applied Microbiology.
 3. Benzalkonijev klorid  : Ta spojina se uporablja kot konzervans in protimikrobno sredstvo in naj bi imela protiglivične učinke z motenjem celičnih membran gliv. Zanimiva študija v zvezi s tem je „Protiglivična aktivnost kvaternarne amonijeve spojine benzildimetildodecilamonijevega klorida“, objavljena v Journal of Antimicrobial Chemotherapy (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/8240986/).
 4. Olje sivke  : njegove protiglivične lastnosti so preučevali in domnevajo, da ima zaviralni učinek na nekatere vrste gliv. Za več informacij si oglejte študijo z naslovom „Protiglivična aktivnost sivkinega olja proti kandidi, aspergilusu in dermatofitnim vrstam“, objavljeno v Journal of Medical Microbiology.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kako uporabljati, kako jemati

Za pravilno uporabo  zdravila Softisenil  za zdravljenje glivičnih okužb stopal sledite spodnjim navodilom:

 1. Umijte si noge: Začnite z umivanjem nog s toplo vodo in blagim milom. Pred nanosom kreme jih ne pozabite popolnoma osušiti z brisačo.
 2. Kako uporabiti: Tanko plast  kreme Softisenil nanesite  na celotno površino stopala, ne pozabite prekriti notranje in zunanje strani. Uporabite lahko toliko, da pokrijete celotno prizadeto območje.
 3. Kremo vmasirajte: Nežno jo vmasirajte v kožo stopal in nežno vmasirajte, da se krema vpije v kožo. Priporočljivo je, da to masažo izvajate približno 1-2 minuti.
 4. Vpijanje: Preden obujete nogavice ali čevlje, počakajte nekaj minut, da se krema popolnoma vpije v kožo. To običajno traja 1 do 2 minuti.
 5. Ponovite zdravljenje: ta postopek ponavljajte vsak večer pred spanjem v obdobju 30 do 35 dni. Za doseganje najboljših rezultatov je pomembno biti dosleden in upoštevati priporočila.
 6. Movenol Pro

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Rezultat uporabe  Softisenil

Fungicidna krema lahko zagotovi številne koristne rezultate, če se uporablja za zdravljenje glivičnih okužb stopal. Spodaj je seznam možnih rezultatov:

 1. Odpravljanje glivic:  Softisenil  je bil razvit posebej za boj proti glivičnim okužbam stopal. Njegova redna in stalna uporaba lahko pomaga odpraviti glivico, odgovorno za okužbo.
 2. Lajšanje simptomov:  Softisenil  lahko ublaži neprijetne simptome, povezane z atletskim stopalom, kot so srbenje, rdečina, luščenje in neprijeten vonj. Lahko zagotovi olajšanje in izboljša splošni videz prizadete kože.
 3. Izboljšan videz kože: Nadaljnja uporaba  Softisenila  lahko pomaga izboljšati videz kože, ki jo je prizadela glivična okužba. Lahko pomaga povrniti naravno teksturo in barvo kože za bolj zdrav videz.
 4. Preprečevanje ponovitve: Poleg zdravljenja trenutne okužbe  lahko Softisenil  pomaga preprečiti ponovitev glivičnih okužb v prihodnosti. Z redno uporabo lahko okrepimo kožo in ustvarimo manj ugodno okolje za razvoj glivic.
 5. Občutek zdravih stopal: Po končanem  zdravljenju s Softisenilom  lahko doživite občutek bolj zdravih stopal. Z odpravo glivične okužbe lahko vaša stopala ostanejo sveža in zdrava.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Tukaj je nekaj ocen in komentarjev resničnih uporabnikov

»Poskusil sem več izdelkov, a nisem dobil zadovoljivih rezultatov. Odkar pa uporabljam  kremo Softisenil  , se je moja izkušnja popolnoma spremenila. Ta izdelek se je izkazal kot prava rešitev za moje težave z glivicami na stopalih. Nežna konsistenca in prijeten vonj kreme naredita njeno uporabo prijetno. Po nekaj tednih neprekinjene uporabe sem opazila občutno izboljšanje videza kože ter opazno zmanjšanje srbečice in rdečice. Softisenil  se je v mojem primeru izkazal za učinkovitega in ga priporočam vsem, ki se spopadate z atletskim stopalom. Končno se lahko poslovim od glivičnih težav in uživam v zdravih stopalih brez nelagodja!«

Tukaj je nekaj resničnih mnenj in komentarjev

»Poskusil sem različne izdelke, vendar nisem dobil trajnih rezultatov. Potem sem odkril  Softisenil  in nad rezultati sem izjemno navdušen. Zaradi mehke in hitro vpojne konsistence kreme je nanos enostaven in prijeten. Odkar uporabljam  Softisenil,  sem opazil občutno izboljšanje videza svoje kože. Srbenje in rdečina se znatno zmanjšata. Zdaj lahko nosim odprte čevlje, ne da bi me skrbelo za videz mojih stopal. Zelo sem hvaležen, da sem našel Fungent, in ga priporočam vsem, ki se spopadajo z atletskim stopalom.”

Softisenil , cena, uradna spletna stran proizvajalca – popust

Softisenil, zdaj po znižani ceni, je posebna ponudba proizvajalca. Proizvajalec ponuja 50% popust na izdelek. Za naročilo preprosto obiščite uradno spletno stran proizvajalca in izpolnite spletni obrazec za naročilo. Za dokončanje postopka vas bo kontaktiral upravitelj. Upoštevajte, da je število izdelkov v ponudbi omejeno in da je promocija začasna. Plačilo se izvrši ob prevzemu izdelka. Promocijska koda ni potrebna.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

1 komentár k “Softisenil, goljufije? negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti”

Vložiť komentár