Delislim tablete – goljufija? negativne ocene, forum, lekarna, cena, kje kupiti

DeliSlim  je naravni shujševalni izdelek v obliki tablet z ultra hitrim učinkom na metabolizem in procese izgorevanja maščob.  Delovna formula DeliSlim  temelji na inovativni, kompleksni mešanici naravnih sestavin, katerih posebne lastnosti vam bodo pomagale doseči najboljše možne rezultate vaše shujševalne diete.

Nadaljujte z branjem tega članka, kjer boste našli vse pomembne informacije o   tabletah za hujšanje DeliSlim. Spodaj boste našli vse podrobnosti o ceni tablet. Kot tudi mnenja resničnih uporabnikov – fotografije pred in po dieti, navodilo za uporabo kapsul, način uporabe, učinkovine, razprave na forumu, sestava, kontraindikacije in uradna spletna stran proizvajalca.

Izračunajte svoj bazalni metabolizem, da boste shujšali

Bazalna presnovna stopnja  (BMR) je skupno število kalorij, ki jih vaše telo potrebuje za opravljanje osnovnih funkcij za vzdrževanje življenja. Te osnovne funkcije vključujejo cirkulacijo, dihanje, proizvodnjo celic, predelavo hranil, sintezo beljakovin in transport ionov. Stopnjo bazalnega metabolizma lahko izračunate z matematično formulo.

Izračunajte svoj bazalni metabolizem, da boste shujšali
https://physiqonomics.com/slow-metabolism/

Opredelitev

Nekateri strokovnjaki izmenično uporabljajo izraza bazalna hitrost presnove (BMR) in   stopnja presnove v mirovanju   (RMR). Ta dva pojma sta si zelo podobna. Vendar pa obstaja majhna razlika v definiciji BMR in definiciji RMR, ki jo je koristno razumeti.

  • Bazalni metabolizem   je merilo števila kalorij, potrebnih za izvajanje najosnovnejših (   osnovnih   ) funkcij telesa, kot so dihanje, cirkulacija in proizvodnja celic. BMR najbolj natančno izmerimo v laboratoriju pod zelo restriktivnimi pogoji. 
  • Hitrost presnove v mirovanju   je merilo, koliko kalorij vaše telo porabi v mirovanju. Hitrost presnove v mirovanju se običajno meri zjutraj pred jedjo ali vadbo in po mirnem spancu. 

Kot lahko vidite, sta definiciji RMR in BMR skoraj enaki. Hitrost presnove v mirovanju bi morala biti natančna ocena   vaše bazalne hitrosti presnove   . Ker so izrazi podobni, nekateri strokovnjaki za fitnes in hujšanje uporabljajo oba izraza za opis iste stvari. Toda izraz „hitrost metabolizma v mirovanju“ je pogostejši.

Izračunajte svoj BMR

Če želite doseči ali ohraniti zdravo težo, vam lahko pomaga izračun BMR. Številko je mogoče najti s formulo, ki so jo razvili znanstveniki,   testirano v laboratoriju   ali s spletnim kalkulatorjem. Nobena metoda ni popolnoma natančna, vendar bo laboratorijski test verjetno dal najboljšo oceno

Ker pa so lahko laboratorijski testi dragi, veliko ljudi uporablja eno od drugih dveh metod za določanje bazalne presnove in/ali skupnih dnevno porabljenih kalorij.

Oglejte si tudi Inslim, Slimella Fit

Enačba za izračun vašega BMR

Harris-Benedictova  enačba se pogosto uporablja za oceno bazalnega metabolizma.

  • Moški:    BMR = 88.362 + (13.397 x teža v kg) + (4.799 x višina v cm) – (5.677 x starost v letih)
  • Ženske:    BMR = 447.593 + (9.247 x teža v kg) + (3.098 x višina v cm) – (4.330 x starost v letih)
Delislim

Kako deluje formula Delislim action?

Formula Delislim   s svojimi učinkovinami izboljša absorpcijo počasnih ogljikovih hidratov, kar pospeši proces presnove maščob in pretvorbo v energijo za telo. Tablete spodbujajo tudi občutek sitosti po obroku, tako da ne boste lačni vsaj 8 ur.

Zaradi koncentriranega učinka  kapsul Delislim  na metabolizem in procese izgorevanja maščob lahko pričakujete izgubo do 3-4 kg na teden. Ko v enačbo uvedete bolj restriktivno dieto in vadbeni program, se lahko ti rezultati bistveno izboljšajo.

Za odstranjevanje plasti podkožnega maščobnega tkiva, celulita in preprečevanje njihovega ponovnega pojava učinkovine  tablet Delislim  skrbijo za hitro presnovo 24 ur na dan. Vaše telo veliko hitreje kuri kalorije, tudi ko miruje.

Prav tako je treba opozoriti, da dodatek zagotavlja tudi zelo učinkovit proces razstrupljanja telesa. Nakopičeni toksini v telesu upočasnijo presnovo maščob, kar povzroči jo-jo učinek, vsa izgubljena teža se povrne v relativno kratkem času. Tablete Delislim  to tveganje z razstrupljanjem popolnoma odpravijo.

Navodila za bolnika Delislim – učinkovine, sestava

Kot sem že omenil na začetku članka,  tablete za hujšanje Delislim temeljijo na 100% naravnih sestavinah, zato ne povzročajo stranskih učinkov. Več informacij o sestavi kapsule najdete na uradni spletni strani proizvajalca, prav tako več podrobnosti o lastnostih in izvoru sestavin.

Spodaj je seznam aktivnih sestavin tega prehranskega dopolnila:

  • izvleček zelenega čaja  – poveča občutek sitosti do 8 ur, zmanjša apetit, lakoto
  • Kofein  – neposredno prispeva k hitremu zmanjševanju telesne maščobe, upočasnjuje absorpcijo hitrih ogljikovih hidratov
  • črni poper  – preprečuje zastajanje tekočine v telesu, normalizira presnovo ogljikovih hidratov
  • kajenski poper  (rdeča paprika) – razstruplja, spodbuja prebavo in čisti črevesje, odvaja odvečno tekočino iz telesa
  • L-karnitin   – zagotavlja visoko presnovo 24-krat na dan, pomaga hitro odstraniti podkožno maščobo in celulit
  • Krom  – ustvari znatno zalogo energije, izboljša stanje kože in prebavo

Zelo pomemben vidik, povezan s  kapsulami Delislim  , je največja koncentracija bioaktivnih snovi v njihovi sestavi. To je predvsem posledica povečane skrbnosti obdelave naravnih sestavin dodatka in njihovega izvora.

Delislim

Kako uporabljati to prehransko dopolnilo – pravilen način jemanja tablet

Zdravilo Delislim  jemljite 28 dni in v tem času po eno tableto na dan. Tableto je priporočljivo zaužiti pred obrokom, da jo telo bolje absorbira in z več vode.

Učinke zdravljenja lahko očitno pričakujemo že v prvih dneh uporabe  kapsule Delislim  . V prvih dneh boste že od prvih jutranjih ur občutili dodatno energijo in moč, po prvem tednu pa boste opazili izgubo do 2-3 kg.

Vendar pa je zelo pomembno, da natančno upoštevate navodila v  zloženki Delislim  in priporočila proizvajalca, da dosežete največji terapevtski učinek tega revolucionarnega naravnega izdelka.

Cena  tablet Delislim – spletna stran proizvajalca

Kar zadeva ceno izdelka, se bom vrnil k našemu priporočilu na začetku članka, to je, da kapsulo Delislim naročite  prek  spleta neposredno na uradni spletni strani proizvajalca. Tako boste lahko to zdravljenje izkoristili tako rekoč po zelo nizki ceni. Namreč, trenutno so vsa spletna naročila na uradni spletni strani  Delislim  deležna promocijske cene proizvajalca in dodatnega 50% popusta.

Poleg kakršnih koli razprav o ceni izdelka je naročanje na spletni strani proizvajalca seveda v celoti zagotovljeno, da je naročeno dopolnilo originalen izdelek in ne ponaredek. 

Delislim

Ocene uporabnikov – kdo je uporabljal te tablice?

Delislim  kapsule so klinično testiran izdelek za hujšanje. Po teh testih, opravljenih v ZDA in Izraelu, s približno 900 uporabniki, so bili rezultati zelo dobri. Prav tako se zdi, da obljube in izjave proizvajalca v veliki meri potrjujejo mnenja uporabnikov, kot tudi številne fotografije, posnete pred in po jemanju tablet.

Poleg teh informacij, ki so vsem na voljo na spletu na uradni spletni strani  Delislima  , je naša ekipa opravila obsežno raziskavo, pri čemer se je bolj zanašala na vire informacij tretjih oseb. Zato smo preučili vse razprave na različnih forumih in Facebook skupinah na to temo ter številne članke, objavljene na pomembnih spletnih mestih s področja prehrane tako pri nas kot v tujini. Tako lahko oblikujemo zaključek, ki odraža resnično stanje in pojasnimo,   kako resnični so obljubljeni rezultati   .

Na koncu je naša ekipa prišla do zaključka, da kljub temu, da  tablete za hujšanje Delislim  , tako kot vsak drug izdelek za hujšanje, niso brez kritik in nekaterih negativnih mnenj uporabnikov, je v veliki večini preizkušenih primerov to dopolnilo prineslo res spektakularne rezultate, vsekakor nad pričakovanji. . in začetna upanja dam in gospodov, ki so vzeli  Delislim .

1 komentár k “Delislim tablete – goljufija? negativne ocene, forum, lekarna, cena, kje kupiti”

Vložiť komentár