Carattia Cream II, goljufije? Negativna mnenja, forum, lekarna, cena, kje kupiti

Carattia Cream II  je krema proti staranju, razvita za zmanjšanje videza  gub . Ta izdelek uporablja 100% naravne in hipoalergene sestavine za zagotavljanje zdrave in sijoče kože.

KAJ POVZROČA gube na čelu?

Čeprav je starost pogosto vzrok za nastanek gub  ,  obstajajo tudi drugi dejavniki, ki lahko igrajo vlogo pri njihovem razvoju. Ne glede na vzrok vaših gub lahko ekipa Uptown Medical Aesthetics v Northglennu v Koloradu najde pravo rešitev za odpravo znakov staranja in vam pomaga povrniti mladost. Večino gub povzročajo štirje glavni dejavniki:

 • Staranje:   Ko se staramo, naša koža izgubi nekaj elastičnosti in kolagena. Ta izguba, skupaj s ponavljajočimi se gibi obraza in naravnimi učinki gravitacije, povzroči, da se koža povesi, kar povzroči nastanek gub na čelu in drugih delih obraza.
 • Izpostavljenost sončni svetlobi:   UV-žarki sončne svetlobe in solarija lahko resno vplivajo na vašo kožo. Prekomerna izpostavljenost tem škodljivim žarkom lahko povzroči številne posledice, vključno s prezgodnjim staranjem, gubami in razbarvanjem kože.
 • Genetika:   Čeprav genetika ni glavni odločilni dejavnik, igra vlogo pri procesu staranja. Nove raziskave kažejo, da imajo materini geni večji vpliv na proces staranja kože. To pomeni, da če je vaša mama kazala znake prezgodnjega staranja, jih lahko tudi vi.
 • Dejavniki življenjskega sloga:   Zdravje vaše kože je neposredno povezano z vašim splošnim zdravjem. Slaba prehrana, kajenje, uživanje alkohola in prekomerna izpostavljenost soncu lahko povzročijo gube zaradi svojih negativnih učinkov na zdravje.
 • Preverite: Leskinic

VRSTE GUB NA ČELU

Ker  gube  povzročajo ponavljajoči se gibi obraznih mišic, ki ustvarjajo obrazno mimiko, so nekatere vrste gub pogostejše od drugih. Dviganje in spuščanje obrvi bo ustvarilo drugačno vrsto gub kot mežikanje ali mrščenje. Za mnoge ljudi so najpogostejše vrste gub na čelu:

 • Gube na čelu:    te gube potekajo vodoravno čez čelo in so običajno posledica dviga obrvi. Gube se pogosto pojavijo v mladosti in se pojavijo šele, ko aktivno delate obrazno mimiko, vendar se razvijejo v globlje gube, ki so vidne tudi, ko ne spremenite obrazne mimike.
 • Glabelarne črte:    Te črte so videti kot dve vzporedni črti med obrvmi, tik nad nosnim mostom. Glabelarne gube se pogosto pojavijo, ko se namrščite ali se osredotočite, poslabšajo pa se s starostjo in nadaljnjo uporabo mišic.
Carattia krema

Kaj je  krema Carattia  in čemu je namenjena?

Krema Carattia  je inovativna nega proti staranju, katere namen je preprečiti nastanek gub. Njegova edinstvena formula, obogatena s koncentrirano polžjo sluzjo in hialuronsko kislino, deluje sinergistično za spodbujanje boljše celične obnove in hidracije kože. Zahvaljujoč vsebnosti izvlečka Centelle Asiatice ter vitamina C in E krema pomaga zaščititi kožo pred škodljivimi učinki prostih radikalov in izboljša celoten videz obraza.

Rezultati kliničnih raziskav, opravljenih na skupini žensk, starih od 30 do 50 let, so pokazali učinkovitost  kreme Carattia  . Udeleženci so poročali o čvrstejši, žametni in mlajši koži z občutnim zmanjšanjem gub in razbarvanja. Njegove antioksidativne in vlažilne lastnosti dajejo koži zdrav in sijoč videz.

Krema Carattia  se ne osredotoča le na prekrivanje znakov staranja, temveč deluje na celični ravni in odpravlja izvor težave. Ocene potrošnikov potrjujejo učinkovitost te kreme za izboljšanje teksture kože, zmanjšanje rdečice in doseganje mladostnega in sijočega videza.

Indikacije za zdravljenje s kremo

Carattia Cream  se lahko uporablja v skladu z naslednjimi indikacijami:

 • Nad 30: Čeprav se globoke gube lahko pojavijo kasneje, je priporočljivo, da  CarattiaCream začnete uporabljati  po 30. letu, da preprečite in upočasnite vidne znake staranja.
 • Prvi pojav gub: Če na obrazu opazite prve gube ali drobne gubice,  vam jih lahko Carattia krema  pomaga zmanjšati in ohraniti bolj gladko in čvrsto kožo.
 • Pusta, dehidrirana koža: Če je vaša koža videti pusta, suha ali dehidrirana,  lahko krema Carattia  zagotovi intenzivno hidracijo in povrne zdrav, sijoč videz.
 • Opredeljene gube in drobne linije: če imate globoke gube ali vidne drobne linije, vam  lahko krema Carattia  pomaga zmanjšati gube in izboljša elastičnost kože.
 • Starostne pege in pigmentacija: Če imate razbarvanje kože ali starostne pege,  lahko CarattiaCream  pomaga zmanjšati pigmentacijo in izenači ten kože.
 • Utrujena in obremenjena koža: Če je vaša koža videti utrujena in obremenjena zaradi zunanjih dejavnikov, kot so stres, pomanjkanje spanja ali onesnaženost okolja,  lahko krema Carattia  pomaga obnoviti vitalnost vaše kože.

Kako deluje?

Krema Carattia  učinkovito zavira znake staranja kože. Zahvaljujoč svoji inovativni formuli, obogateni z aktivnimi sestavinami, ta krema proti staranju koži nudi različne koristi.

Prvič,  krema Carattia uporablja  koncentrirano polžjo sluz, ki je bogata s proteini superoksid dismutaze. Ta beljakovina pomaga odstraniti proste kisikove radikale, ki so odgovorni za poškodbe celic in proces staranja. Zaradi tega močan antioksidativni učinek polžje sluzi spodbuja boljšo obnovo celic in mlajši videz kože.

Poleg tega ima  prisotnost hialuronske kisline v kremi CarattiaCream  pomembno vlogo pri polnitvi kože in ohranjanju hidracije celic. Hialuronska kislina deluje kot naravno polnilo, vidno zmanjša videz gub in pusti kožo bolj navlaženo in zdravo.

Poleg teh ključnih sestavin krema Carattia vsebuje  tudi  izvleček Centelle Asiatica, za katerega je značilna visoka koncentracija flavonoidov, triterpenskih steroidov in aminokislin. Te sestavine pomagajo zaščititi kožne molekule pred razgradnjo in pomagajo podaljšati mladosten videz kože.

Vitamina C in E v  kremi Carattia  imata pomembno vlogo pri zaščiti kože pred poškodbami sonca, pospešujeta rast kožnega tkiva in uravnavata raven retinola, kar prispeva k bolj zdravemu in sijočemu videzu.

Na splošno krema Carattia deluje   sinergistično za izboljšanje teksture kože, zmanjšanje gub in pigmentacije ter spodbuja globoko hidracijo in optimalno obnovo celic. Njegova edinstvena formula ponuja popolno rešitev za ohranjanje mladostne, sijoče in zdrave kože.

Carattia krema

Sestava  kreme Carattia  – Aktivne sestavine

Tu so glavne sestavine   kreme proti gubam Carattia Cream in njihovi učinki:

 • Koncentrirana polžja sluz  :

Polžja sluz je bogata z beljakovino superoksid dismutazo, ki deluje kot močan antioksidant, ki pomaga odpraviti proste kisikove radikale. Ta sestavina spodbuja boljšo obnovo celic, kar prispeva k boljšemu zdravju in videzu kože.

 • Hialuronska kislina  :

Hialuronska kislina  ima sposobnost zadrževanja vlage v kožnih celicah, kar poskrbi za polnitev in vlaženje kože. Ta sestavina pomaga zmanjšati videz gub in daje koži hidriran in zdrav videz. Deluje tudi kot polnilo in pomaga izboljšati čvrstost in elastičnost kože.

 • Izvleček azijske centele  :

Izvleček Centelle Asiatica je znan po visoki koncentraciji flavonoidov, triterpenskih steroidov in aminokislin. Te sestavine pomagajo zaščititi kožne molekule pred degradacijo in podaljšujejo njen mladosten videz. Izvleček Centelle Asiatica podpira regeneracijo kožnega tkiva in pomaga ohranjati zdravo in sijočo kožo.

 • Vitamin C in E:

Vitamina C in E sta bistvena za zdravje in dobro počutje telesa. Ko se nanesejo na kožo, imajo ti vitamini pomembno vlogo pri zaščiti pred poškodbami sonca, pospešujejo rast kožnega tkiva in uravnavajo raven retinola ter pomagajo ohranjati zdravo, sijočo in mladostno kožo.

Prednosti

Tukaj je nekaj glavnih prednosti   kreme proti gubam Carattia Cream :

 • Zmanjša gube: Napredna formula kreme Carattia  pomaga zmanjšati videz gub, vključno s finimi in globokimi linijami, kar daje koži bolj gladek in mlajši videz.
 • Intenzivna hidratacija: Krema vsebuje hialuronsko kislino, ki zadržuje vlago v kožnih celicah in poskrbi za intenzivno hidratacijo kože. To pomaga izboljšati elastičnost in čvrstost kože.
 • Izboljša teksturo kože: Zahvaljujoč redni uporabi  kreme Carattia  pridobi koža žametno in gladko teksturo. Zmanjša videz razširjenih por in neravnin na koži ter jo naredi bolj gladko.
 • Antioksidativni učinek: prisotnost proteina superoksid dismutaze v koncentrirani polžji sluzi daje kremi močan antioksidativni učinek. To pomaga v boju proti poškodbam prostih radikalov in ščiti kožo pred znaki staranja.
 • Celična regeneracija:  Krema Carattia  spodbuja boljšo regeneracijo celic zahvaljujoč delovanju aktivnih sestavin, kot sta koncentrirana polžja sluz in izvleček Centella Asiatica. To pomaga obnoviti kožo in zmanjšati vidne znake staranja.
 • Zaščita pred soncem: vitamina C in E v formuli pomagata zaščititi kožo pred poškodbami, ki jih povzročajo sončni žarki, zmanjšata tveganje za poškodbe kože zaradi izpostavljenosti in spodbujata mlajši, bolj zdrav videz.
 • Primerno za vse tipe kože:  CarattiaCream  je bila oblikovana tako, da ustreza vsem tipom kože, vključno z občutljivo kožo. Njegova naravna in hipoalergena formula zagotavlja dobro prenašanje in zmanjšuje tveganje za alergijske reakcije.

Navodilo za uporabo – Kako uporabljati  kremo Carattia?

Preden začnete uporabljati to kozmetiko, natančno preberite celotno navodilo, saj vsebuje za pacienta pomembne informacije.

Način uporabe, odmerjanje

Za najboljše rezultate  Carattia Cream  kreme proti gubam sledite tem preprostim navodilom za uporabo:

 1. Očistite obraz: obraz temeljito očistite in s kože odstranite ličila, umazanijo in nečistoče. Uporabite lahko običajno čistilo ali nežno čistilo, ki ustreza vašemu tipu kože.
 2. Nežno posušite: nežno popivnajte obraz s čisto brisačo, da posušite kožo, ne da bi jo drgnili.
 3. Kako uporabljati kremo: Vzemite majhno količino  kreme Carattia  in jo z nežnimi gibi nanesite na obraz ter se osredotočite na predele z gubami ali znaki staranja. Nanaša se lahko tako zjutraj kot zvečer.
 4. Nežno vmasirajte: Kremo vmasirajte v kožo s krožnimi gibi navzgor. Ne pozabite pokriti celotnega obraza in vratu, da zagotovite enakomerno porazdelitev izdelka.
 5. Pustite, da se vpije: Počakajte, da se krema popolnoma vpije v kožo, preden nanesete druge izdelke ali ličila.
 6. Redna uporaba: Za najboljše rezultate redno uporabljajte  kremo Carattia  kot del dnevne rutine nege kože. Sledite navodilom za uporabo in bodite dosledni pri nanašanju.
Krema Carattia

Učinki uporabe kreme

Uporaba  kreme proti gubam Carattia Cream  ima lahko številne pozitivne učinke na kožo. Tukaj je nekaj prednosti, ki jih lahko ljudje pridobijo s tem izdelkom:

 1. Zmanjšanje gub: Zahvaljujoč napredni formuli  krema Carattia pomaga  zmanjšati videz gub in gubic na koži. Aktivne sestavine izboljšajo elastičnost kože in zmanjšajo globino gub, kar ima za posledico bolj gladek in mlajši videz.
 2. Hidrirana koža:  krema Carattia  je bogata z vlažilnimi sestavinami, kot je hialuronska kislina, ki pomaga ohranjati vlago v koži. To pomaga ohranjati vašo kožo hidrirano, mehko in sijočo, hkrati pa zmanjša suhost in luščenje.
 3. Izboljšajte teksturo kože: redna uporaba  kreme Carattia  lahko pomaga izboljšati celotno teksturo kože. Posebne sestavine podpirajo regeneracijo celic, zmanjšajo vidnost razširjenih por in zgladijo površino kože za bolj gladek in enakomeren videz.
 4. Učinek liftinga: Zahvaljujoč površinsko aktivnim  lastnostim sestavin  lahko krema Carattia pomaga doseči učinek liftinga kože. Tako je koža videti bolj čvrsta in napeta, njen videz pa mlajši in spočit.
 5. Antioksidativna zaščita: Sestavine v  kremi Carattia  zagotavljajo tudi antioksidativno zaščito. To pomeni, da izdelek pomaga zaščititi kožo pred škodljivimi učinki prostih radikalov in škodljivimi okoljskimi dejavniki, pomaga preprečevati prezgodnje staranje in skozi čas ohranja bolj zdravo kožo.

Resnične ocene, negativna mnenja – komentarji s foruma

»Zelo sem zadovoljna z učinkom, ki sem ga dosegla s   kremo proti gubam Carattia Cream . Po večtedenski redni uporabi sem opazila občutno izboljšanje videza gub. Koža je videti bolj čvrsta, gladka in navlažena. Všeč mi je tudi lahka tekstura izdelka, ki se hitro vpije, ne da bi pustila mastno plast. Razen tega nisem imel nobenih alergijskih reakcij ali draženja kože. Kremo Carattia toplo priporočam   vsem ženskam, ki se želijo učinkovito boriti proti gubam in izboljšati videz svoje kože.”

Resnične ocene, negativne ocene

“  Krema Carattia  je zame pravo odkritje! Bila sem navdušena nad rezultati, ki sem jih dosegla s to kremo proti gubam. Moja koža je bila videti mlajša in bolj sijoča. Gube se vidno zmanjšajo, koža pa postane bolj elastična. Všeč mi je tudi globoko vlažilni občutek, ki ga ta izdelek daje. Opazil sem tudi splošno izboljšanje stanja moje kože. Nisem imel težav z združljivostjo z mojo občutljivo kožo. Zelo sem vesela, da sem odkrila  kremo Carattia  in jo priporočam vsem ženskam, ki se želijo boriti proti znakom staranja.”

Uradna spletna stran proizvajalca – 50% popust, cena, kje kupiti

Trenutno proizvajalec ponuja 50% popust na to kozmetiko. Če želite oddati naročilo, obiščite uradno spletno mesto proizvajalca s pomočjo spodnje povezave

Vložiť komentár