Audiovico, goljufije? Negativna mnenja, forum, lekarna, cena, kje kupiti

Audiovico so kapsule, posebej razvite za podporo in  premagovanje  izgube sluha  . Njihova edinstvena sestava združuje naravne sestavine, znane po svojih blagodejnih lastnostih za sluh, ki pomagajo izboljšati delovanje sluha in zmanjšati težave s sluhom.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Vzroki za izgubo sluha

Obstaja veliko različnih vzrokov za izgubo sluha, od staranja do genetskih bolezni do izpostavljenosti hrupu. Ugotavljanje vzroka je pomemben korak pri iskanju pravega zdravljenja.

Po podatkih NIH   ima skoraj 40 milijonov odraslih Američanov   izgubo sluha   , zaradi česar je to ena najpogostejših zdravstvenih težav, s katerimi se ljudje srečujejo.

Čeprav je večina vzrokov za izgubo sluha dobro znanih, raziskovalci še vedno raziskujejo vse možne vzroke, metode preprečevanja in možnosti zdravljenja. V nekaterih primerih vzroka ni mogoče ugotoviti.

glej tudi:  

Glavni vzroki za izgubo sluha

Staranje

Najpogostejša vrsta izgube sluha je    starostna izguba sluha   ali presbiakuzija. To pomeni postopno izgubo sluha, ki se pojavi sčasoma. Tako kot druge telesne spremembe, povezane s staranjem, je tudi izguba sluha normalen, a ozdravljiv del staranja. Morda se ne boste zavedali, da se to dogaja, dokler simptomi ne postanejo hujši ali dokler nekdo drug ne opazi, da imate težave.

Ta vrsta izgube je trajna in običajno otežuje slišati tako imenovane »   visokofrekvenčne« zvoke,   kot so otroški glasovi, ptičje petje ali zvonjenje telefona. 

Glavni   znaki   , da morda imate s starostjo povezano izgubo sluha? Prvič, morda se vam zdi, da   slišite, a ne razumete.  Morda se vam zdijo nekateri zvoki nadležni ali preglasni. Morda boste opazili tudi več epizod    tinitusa   (zvenenje v ušesih).

Presbycusis je vrsta   senzorinevralne izgube sluha   , kar pomeni, da se pojavi zaradi sprememb v notranjem ušesu, ko se oseba stara. Lahko je tudi posledica sprememb v srednjem ušesu ali vzdolž živčnih poti, ki vodijo v možgane. S staranjem  bolezni srca ,   kot sta visok krvni tlak in   sladkorna bolezen, prav tako vplivajo na kakovost sluha.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

audiovico

Dedna izguba sluha

Dedna izguba sluha je lahko    prevodna, senzorinevralna ali mešana   in je včasih posledica genetske lastnosti, ki se prenaša od staršev. Obstaja več kot 400 znanih genetskih in   redkih sindromov   , ki vključujejo izgubo sluha. Ko bo genetsko testiranje postalo še bolj izpopolnjeno, bo verjetno ugotovljenih več. 

Stopnja izgube se lahko zelo razlikuje od osebe do osebe, tudi med ljudmi z enakim genetskim obolenjem. Nekaterim ljudem zadoščajo slušni aparati. Za druge bodo priporočljivi polževi vsadki in/ali učenje ameriškega znakovnega jezika. 

Čeprav so številne podedovane izgube sluha prirojene (prisotne od rojstva), se nekatera od teh stanj sčasoma razvijajo počasi.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Izpostavljenost hrupu

Izguba sluha zaradi hrupa   je posledica dolgotrajne izpostavljenosti glasnemu hrupu. Vrhunec stalne izpostavljenosti vsakodnevnemu hrupu, kot so promet, gradbena dela,   hrupno pisarniško okolje   ali glasna glasba, lahko negativno vpliva na vaš sluh. Čeprav je izguba sluha zaradi hrupa na splošno začasna, ponavljajoča se pretirana izpostavljenost glasnemu hrupu otežuje okrevanje vaših ušes med dogodki. Hrup poškoduje dlačne celice v notranjem ušesu in povzroči izgubo sluha, ki sčasoma postane trajna.

Tveganje za izgubo sluha lahko znatno zmanjšate tako, da omejite svojo izpostavljenost glasnim zvokom, uporabljate ušesne čepke v hrupnem okolju in   pametno uporabljate slušalke   .

Izguba sluha, povezana z boleznijo

Obstaja veliko bolezni, avtoimunskih bolezni in stanj, ki prispevajo k izgubi sluha, vključno z:

Zdravilo, ki povzroča izgubo sluha

Obstaja veliko zdravil in zdravil, povezanih z izgubo sluha, znanih kot   ototoksična zdravila   . Tej vključujejo:

Na splošno je treba jemati velike in dolgotrajne odmerke teh vrst zdravil, da bi videli učinke izgube sluha, vendar raziskave še vedno potekajo, da bi bolje razumeli učinke določenih odmerkov in zdravil.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Poškodbe glave in rak

Drug vzrok za izgubo sluha je rak, kot je   akustična nevroma   . Izguba sluha, povezana z rakom, lahko vključuje tudi tinitus (zvenenje v ušesih) ali pa imate občutek polnosti v enem ali obeh ušesih. Tumorje običajno zdravimo medicinsko ali kirurško in normalen sluh se lahko povrne ali pa tudi ne.

Poškodba glave   lahko poškoduje strukture notranjega ušesa in povzroči začasno ali trajno izgubo sluha. Vsako poškodbo glave mora nemudoma pregledati zdravnik. Zdravstvena ocena bo verjetno vključevala testiranje sluha in vida.

Kaj je to Audiovico in čemu služi?

Audiovico je prehransko dopolnilo v obliki kapsul, razvito posebej za zdravje sluha. Izdelek vsebuje kombinacijo naravnih sestavin, izbranih zaradi njihovega potenciala, da koristijo slušnemu sistemu, pomagajo izboljšati funkcijo sluha in podpirajo zdravje ušes.

audiovico

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Terapevtske indikacije

Tukaj je seznam situacij, v katerih bi bilo priporočljivo uporabiti  Audiovico  :

 • Težave s sluhom: Če imate težave s sluhom ali imate izgubo sluha,  lahko Audiovico  uporabite za podporo zdravju sluha.
 • Staranje: S staranjem se pogosto srečujemo z izgubo sluha. V takih primerih lahko jemanje zdravila  Audiovico  pomaga ohraniti in izboljšati slušno funkcijo.
 • Izpostavljenost hrupu: Ljudem, ki so izpostavljeni glasnemu ali dolgotrajnemu hrupu, na primer v hrupnem delovnem okolju ali na koncertih, lahko koristi  Audiovico  za zaščito in ohranjanje zdravja sluha.
 • Preprečevanje: tudi če ni očitnih težav s sluhom, lahko uporaba  Audiovica  kot preventivni ukrep pomaga ohranjati funkcijo sluha skozi čas.
 • Splošna nega ušes:  Audiovico  se lahko uporablja kot del splošne nege ušes za ohranjanje zdravja sluha in preprečevanje neugodja v ušesih.
 • U caps

Kako deluje? 

Tukaj je seznam, kako  lahko Audiovico  pomaga ohranjati zdravje sluha:

 • Izboljša krvni obtok v notranjem ušesu:  Audiovico  vsebuje sestavine, ki podpirajo krvni obtok, kar pomaga izboljšati oksigenacijo in prehrano lasnih celic.
 • Ščiti lasne celice pred poškodbami:  sestavine Audiovico  imajo antioksidativne in zaščitne lastnosti, ki lahko pomagajo zmanjšati tveganje za poškodbe lasnih celic zaradi okoljskih dejavnikov, kot je izpostavljenost glasnemu hrupu ali škodljivim snovem.
 • Zmanjšuje vnetje notranjega ušesa: Nekatere  sestavine zdravila Audiovico  imajo protivnetne lastnosti, ki lahko pomagajo zmanjšati vnetje notranjega ušesa in lajšajo morebitne z njim povezane simptome.
 • Spodbuja regeneracijo lasnih celic:  Audiovico  vsebuje sestavine, ki spodbujajo regeneracijo poškodovanih lasnih celic, kar spodbuja obnovitev slušne funkcije.
 • Izboljša slušno zaznavanje: redno jemanje  zdravila Audiovico  lahko pomaga izboljšati slušno zaznavanje in jasnost zvokov, kar vam omogoča boljše razumevanje govora in okoliških zvokov.

Sestava Audiovico  – Aktivne sestavine

 • Magnezij: Magnezij je pomemben mineral, ki sodeluje pri številnih telesnih funkcijah, vključno s podporo živčnega sistema in zdravju mišic. Lahko pomaga zmanjšati utrujenost in izčrpanost.
 • Ginkgo biloba: Izvleček ginka bilobe prihaja iz listov drevesa Ginkgo biloba in je znan po svojih antioksidativnih in vazodilatacijskih lastnostih. Lahko spodbuja krvni obtok in izboljša mikrocirkulacijo v organih, vključno z notranjim ušesom.
 • Vitamin B: vitamini B, kot so vitamin B6, B9 (folna kislina) in B12, igrajo pomembno vlogo pri energetski presnovi in ​​zdravju živčnega sistema. Lahko pomagajo zmanjšati utrujenost in podpirajo normalno delovanje slušnega sistema.

Na splošno so sestavine v  Audiovico  izbrane za spodbujanje zdravja sluha.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Prednosti

 • Izboljšajte krvni obtok v notranjem ušesu.
 • Podpira zdravje slušnega sistema.
 • Podpira normalne funkcije sluha.
 • Zmanjšuje občutek utrujenosti sluha.
 • Pomaga zmanjšati tinitus.

Navodilo za uporabo – Kako uporabljati  Audiovico?

audiovico

Preden začnete uporabljati to zdravilo, natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke!

Način uporabe, odmerjanje

Vzemite 1 kapsulo na dan s kozarcem vode, najbolje med obrokom. Za najboljše rezultate je priporočljivo, da zdravljenje nadaljujete vsaj 30 dni.

Kontraindikacije

Alergije ali preobčutljivost na eno ali več sestavin v izdelku.

Stranski učinki

V zvezi z možnimi stranskimi učinki  zdravila Audiovico  je treba poudariti, da se izdelek, če se uporablja v skladu z navodili, na splošno dobro prenaša in je varen.

Resnične ocene, negativna mnenja – komentarji s foruma

»Začel sem uporabljati  Audiovico  , da bi izboljšal svoj sluh, in rezultati so me res presenetili. Po nekaj tednih uporabe sem opazil opazno izboljšanje jasnosti zvokov in zmanjšanje nelagodja v ušesih. Toplo priporočam vsem z izgubo sluha!«

Resnične ocene, negativne ocene

»Že nekaj časa imam težave s sluhom, povezane s starostjo, in sem poskušal različne rešitve brez uspeha. Potem sem odkril  Audiovico  in se odločil poskusiti. Lahko sem samo srečna! Moja ušesa so bila napolnjena s čistimi zvoki in končno sem ponovno pridobil veselje do sproščenega pogovora. To je res dober izdelek!«

Uradna spletna stran proizvajalca – 50% popust, cena, kje kupiti

Če želite oddati naročilo, pojdite na spletno mesto in prek navedene povezave kupite na spletu, brez uporabe promocijske kode. Če želite oddati naročilo, pojdite na uradno spletno stran proizvajalca.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Vložiť komentár